Home » Håland foretrekker en overgang til Real Madrid?

Håland foretrekker en overgang til Real Madrid?

by Catherine Monroe

Håland bekreftet i et intervju etter kampen for en uke siden at Borussia Dortmund ønsker å vite deres avgjørelse for neste sesong så snart som mulig. Nordmannen la til at han heller vil fokusere på spillet selv, men vil oppdatere BVB om valget sitt om kort tid. Flere og flere medier sier at spissen gjerne vil til Real Madrid.

Først Dette meldte dagsavisen BILDE, og lignende spekulasjoner dukket også opp i Spania. I går ESPN kunngjorde at Manchester United trakk seg fra kampen om Norge, som skulle få informasjon om at Borussia-spilleren foretrekker en overgang til Real Madrid.

De røde djevlene har sett på Håland i over 5 år og har forsøkt å hente ham inn fra Salzburg i 2020, men nå burde klubbens toppledere få beskjed om at angriperen siktet ham. De hvite og United har ingen sjanse til å overbevise ham om planen deres, selv om de har som mål å styrke sin posisjon som frontløpere denne sommeren.

ESPN Han legger til at City fortsatt er interessert i Norge, som kan matche Real Madrid både sportslig og økonomisk, men spissen bør helt klart velge spanjolene. Denne informasjonen er bekreftet Daglig postantyder at 21-åringen ennå ikke har tatt en endelig avgjørelse, men at han heller vil flytte til Spania. Innbyggere venter på samtaler med spillerens miljø og prøver å overbevise ham om å bli med på laget deres, og tror på deres sjanser.

Selv om det har dukket opp rapporter om at Real Madrid ikke vurderer en nordmann, har de det Królewski-familiens interesse ble personlig bekreftet av BVB-direktøren. Det er også nyheter om at klubben foretrekker at Håland blir i Dortmund ett år til og deretter erstatter Karim Benzema neste år. Foreløpig venter alle på den første avgjørelsen til nordmannen, som skal ta en avgjørelse om sin fremtid til Borussia de neste ukene.

You may also like

Leave a Comment