Home » «Haland i Kraków?» Dette spørsmålet fra klubben overrasket alle. Internett surret

«Haland i Kraków?» Dette spørsmålet fra klubben overrasket alle. Internett surret

by Erlend Loe

Cracovias offisielle profil overrasket fansen ved å publisere et bilde av klubbens president Janusz Filipiak med Manchester City-fotballspilleren Erling Haaland. Bildeteksten forårsaket ytterligere kontrovers.

Premier League-lagene begynner den forberedende fasen. Som sådan ønsker lagene å gjøre de nødvendige overføringene og lukke bemanningen så raskt som mulig for å bringe spillerne sammen så raskt som mulig. Det er ikke annerledes i Kraków.

SE OGSÅ: Nok en Boruc skal spille i Skottland. Arturs fetter har en ny klubb

Etter at klubben forlot Kamil Pestka slutter seg til Raków Częstochowa, venter klubben fortsatt på de første sommerforsterkningene (lånavkastning teller ikke).

Pausen mellom sesongene ble brukt av presidenten til «Pasy» Janusz Filipiak, som skrøt av et bilde med vinneren av diskanten (vinner Champions League, Premier League og FA-cupen) Erling Haaland.

Krakows offisielle sosiale medier bestemte seg for å stille et spørsmål: «Haaland i Krakow?». Dette ble igjen møtt med blandede følelser fra nettbrukere som blant annet spurte om nordmannen bestemte seg for å kjøpe Kraków-klubben eller humoristisk skrev at nordmannen ikke ville bli med i troppen og at Ekstraklasa er en for fysisk liga for ham. .

Sesongen 2023/24 starter med bortekamp mot Stala Mielec lørdag 22. juli.

MS, Polsat Sports

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment