Home » Halvor Egner Granerud er tilbake på suksessveien! Nordmannen øker ledelsen over Dawid Kubacki

Halvor Egner Granerud er tilbake på suksessveien! Nordmannen øker ledelsen over Dawid Kubacki

by Erlend Loe
Forfatter: AP PHOTO
Halvor Egner Granerud

Det var den siste konkurransen i årets verdenscup i Lake Placid. Etter lørdagens duettkonkurranse regnet polske fans med de utmerkede prestasjonene til Dawid Kubacki og Piotr Żyła, men det skjedde ikke. Viselederen for den samlede stillingen tok 7. plass og Żyła avsluttet konkurransen på 25. plass, som er fire plasser bak Aleksander Zniszczol. 32-åringen vant kvalifiseringen, som var lovende allerede før konkurransen, men Halvor Egner Granerud vendte tilbake til vinnende veier, og beseiret Andreas Wellinger og Stefan Kraft enkelt med hopp på 125 og 134 meter.

Jumping Lake Placid LIVE RAPPORT Hopping i Lake Placid i dag søndag 12.02 live online gratis på Internett World Cup Jumping i Lake Placid RESULTATER live.

Mens konkurransen fredag ​​i Lake Placid, USA, ikke gikk bra for hoppere, fans og arrangører og kvalifiseringen måtte stoppes etter fem forsøk, så vi et helt annet bilde lørdag. Den beste polakken i den individuelle konkurransen viste seg å være Dawid Kubacki, som tok 5. plass, men som det senere viste seg, var det bare en forrett før hovedretten. På kvelden polsk tid fant den historiske første duettkonkurransen sted. I den viste Dawid Kubacki og Piotr Żyła seg uslåelige, de vant med bred margin og viste at de kan fly avgårde i Lake Placid. Før konkurransene søndag 12. februar håper fansen og absolutt også hopperne selv at de hvit-røde vil presentere seg på samme måte som lørdag i neste individuelle konkurranse. Vi inviterer til reportasje fra hoppene i Lake Placid søndag 12. februar!You may also like

Leave a Comment