Home » Halvor Egner Granerud: Jeg vet ikke hva som skjer med meg

Halvor Egner Granerud: Jeg vet ikke hva som skjer med meg

by Gunnar Garfors

Etter å ha havnet på sjuendeplass i Raw Air-turneringen i Oslo søndag, droppet verdenscupleder Halvor Egner Granerud hanskene i desperasjon og fortalte kort til norske journalister at han ikke visste hva som skjedde med ham.

– Jeg prøver så godt jeg kan og takler hvert hopp så godt jeg kan, men det kommer ingenting ut. I dag var det Black Ass – fortalte nordmannen til journalister fra den norske TV-kanalen NRK, som sendte konkurransen.

SE OGSÅ: Kraft vant i Oslo. Nok en Kubacki pallplass!

– Granerud er vårt store håp. Han vant kvalifiseringsprologen foran søndagens konkurranse, men mislyktes igjen i finaleserien, noe som ikke er et godt tegn, spesielt siden ingen nordmann har vunnet Raw Air ennå – kommenterte NRK.

– Etter den første runden ble jeg tredje, og selv om jeg hoppet etter alle instruksjonene vet jeg ikke hva som skjedde. Jeg må tenke på det, men tiden presser på for i denne turneringen hopper vi hver dag – sa Granerud.

Norwegian Raw Air Tournament startet fredag ​​og varer til 19. mars. Etter den andre konkurransen søndag i Oslo, flytter konkurransen til Lillehammer og deretter til Vikersund.

SF, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment