Home » Halvor Egner Granerud og andre nordmenn blokkert! «Det er ganske trist»

Halvor Egner Granerud og andre nordmenn blokkert! «Det er ganske trist»

by Thure Lindhardt

Se videoen
«Kamil Stoch jaget den tredje krystallkulen i karrieren»

Halvor Egner Granerud er åpenbaringen av årets utgave av hopp-VM. Den 24 år gamle nordmannen leder sammenlagt, hoppene hans er lange, stilige og fremfor alt repeterende. Den gode formen gjorde Granerud til hovedfavoritten til å vinne norgesmesterskapet, som arrangeres 19. januar i bakken i Trondheim. Men det er allerede kjent at han ikke vinner gull.

Polen i toppen av de høyesttjenende hopperne! Granerud rømmer

Halvor Egner Granerud: To dość przykre

Alt på grunn av restriksjonene i Norge knyttet til koronaviruspandemien. Her til lands er 10 dagers karantene obligatorisk, og de ledende norske hopperne som stiller i verdenscuprennet i Zakopane vil ikke klare å møte det før stevnet i Trondheim. Det betyr at Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik, Daniel Andre Tande, Johann Andre Forfang, Robert Johansson og Thomas Aasen Markeng samt norske hoppere til start i Continental Cup er utelukket fra å delta i norgesmesterskapet.

– Det er ganske trist. NM-gullet betyr mye for meg. Jeg tror alle vil ha så mange medaljer som mulig fordi det også er en mulighet til å dukke opp i norsk hopphistorie – innrømmet Halvor Egner Granerud i NRK.

Granerud fikk et provoserende spørsmål fra nordmennene. Granerud fikk et provoserende spørsmål fra nordmennene. «Du vil unngå 40-50 000 gale polske fans»

Vi vil minne om at denne helgen skal verdens beste hoppere konkurrere i verdenscupen i Zakopane. Tidsplanen for konkurransen på Wielka Krokiew er som følger:

Fredag ​​15. januar:

  • 11:00 – teknisk orientering
  • 15:45 – offisiell trening
  • 18:00 – kvalifikasjoner

Lørdag 16. januar:

  • 15:00 – Prøveserie
  • 16:15 – lagkonkurranse

Søndag 17. januar:

  • 15:00 – Prøveserie
  • 16:00 – individuell konkurranse

You may also like

Leave a Comment