Home » Han reiste over 3000 kilometer for å møte en venn. Et uvanlig besøk til Gostyń County

Han reiste over 3000 kilometer for å møte en venn. Et uvanlig besøk til Gostyń County

by Gunnar Garfors

Løslatt:

Siste endring:

Forfatter:

Meldinger

Min venn Hans Joachim, tidligere distriktsadministrator i vårt samarbeidsdistrikt Unterallgäu, kom rett fra Nordkapp til Gostyń på sykkel. Nordkapp i Norge ligger mer enn 3200 kilometer unna byen vår – sa Robert Marcinkowski, Starost i Gostyń fylke, for noen dager siden.

Tidligere stjerne Hans Joachim Weirather gjennomførte en ekstraordinær sykkeltur ikke alene, men med tre andre syklister. De kjørte direkte fra Nordkapp (Norge), tilbakela mer enn 3200 km og besøkte Gostyń fylke 8. august for en mellomlanding. Gjestene ble mottatt i Poviat Starosty i Gostyń, men de tilbrakte hele dagen i byen vår. De besøkte blant annet Maciej Pedy veteranbilmuseum.

– Det er et veldig hyggelig og inspirerende besøk – forsikrer Robert Marcinkowski på sin fanside.

Dette er ikke Hans Joachim Weirathers første slike ekspedisjon. For nøyaktig 10 år siden, sammen med delegasjonen fra Unteralläu-distriktet, for å understreke samarbeidet mellom distriktene, dekket han også ruten fra Bayern til Gostyń på to hjul. De reiser for tiden sammen med tre venner i over 30 dager. De er alle pensjonister. De har fortsatt nesten 900 km igjen før de når München.

Det bør huskes at Gostyń-distriktet og Unteralläu-distriktet har samarbeidet i årevis. Mange studenter, representanter for frivillige organisasjoner, bedrifter og tjenestemenn har allerede dratt nytte av partnerskapet. Begge kommunene signerte en samarbeidsavtale for over 20 år siden.

You may also like

Leave a Comment