Home » han sprenger Teslaen sin med dynamitt i stedet for å bytte ut batteriet

han sprenger Teslaen sin med dynamitt i stedet for å bytte ut batteriet

by Thure Lindhardt

Det kunne ha vært en hverdagslig vinter i Jyväskylä, et avsidesliggende samfunn 270 kilometer nord for Helsingfors i Finland. En snødekt skog, trehus, men også … en Tesla, Model S og mer. Denne uvanlige historien handler om stjernen Tuomas Katainen, eieren av dette kjøretøyet fra 2013. Etter at kjøperen av denne Teslaen hadde kjørt drøyt 1500 kilometer uten uhell, så han en feilkode vises på kjøretøyet hans. Det betyr at batteriet var defekt.

Dette problemet ville ikke vært et problem for mange Model S- eller X-eiere, som har åtte års garanti. Men Katainen Model S var ikke lenger dekket for ni års bruk, noe som ville ha hatt en potensiell kostnad på over 22 000 dollar på en bil på 35 000 dollar, alt med en mulig Tesla-reparasjonstillatelse. I stedet for å få det fikset, ble hans sinne til en eksplosiv vilje.

Tilknyttet den lokale gruppen Pommijätkät, kjent for sine videoer av kjøretøy som eksploderer inn Sakte film, bestemte Tuomas Katainen seg for å kutte Teslaen sin i biter med totalt 30 kg dynamittpinner. Ikke alt ble imidlertid ofret i dette blodbadet, da de dyreste delene av kjøretøyet, som det defekte batteriet og motoren, ble fjernet på forhånd.

You may also like

Leave a Comment