Home » «Han var den mest fantastiske.» Justyna Kowalczyk-Tekieli snakket etter ektemannens død

«Han var den mest fantastiske.» Justyna Kowalczyk-Tekieli snakket etter ektemannens død

by Erlend Loe

Torsdag 18. mai 2023 brøt det ut tragisk informasjon rundt om i verden. Kacper Tekieli, en fjellklatrer og ektemann til Justyna Kowalczyk, døde under en ekspedisjon til Alpene. Den legendariske skiløperen la et innlegg på sosiale medier.

Polish Mountaineering Support Foundation Jerzy Kukuczka kunngjorde torsdag at Kacper Tekieli døde i et snøskred i de sveitsiske alpene. 38-åringen var en av de ledende polske fjellklatrene. I løpet av sin karriere har han klatret over 300 klatreruter i Tatras. Han klatret også i blant annet Alaska, Kaukasus og Norge.

SE OGSÅ: Zbigniew Kaczmarek er død

Tekieli var privat gift med Justyna Kowalczyk. Den olympiske mesteren i langrenn bestemte seg for å lage et innlegg på sosiale medier.

«Han var den mest fantastiske. Han var den vakreste personen i verden», skrev den legendariske polske idrettsutøveren på sin Facebook-konto.

Tekieli giftet seg med Kowalczyk i september 2020, som deretter adopterte dobbeltnavnet Kowalczyk-Tekieli. Et år senere fikk de et barn – sønnen Hugo ble født. Den flere olympiske medaljevinneren fulgte mannen hennes på en rekke ekspedisjoner.

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment