Home » Håndball-VM 2023: gruppetrekning. Vi vet hvem Polen skal spille mot – Wiadomości

Håndball-VM 2023: gruppetrekning. Vi vet hvem Polen skal spille mot – Wiadomości

by Catherine Monroe

Verdensmesterskapet i 2023 arrangeres av Katowice, Schlesien, Kraków, Lillepolen, Płock og Gdańsk (i Polen) samt Gøteborg, Malmö, Stockholm, Kristianstad og Jönköping (i Sverige). Den endelige listen over lag som deltar i mesterskapet vil bli annonsert i juli etter slutten av det afrikanske mesterskapet.

Polakkene starter turneringen med opptredener i Schlesien, i Katowice. Den lokale spodek vil være vertskap for tjueen kamper i verdensmesterskapet. Det er her prisutdelingen og åpningsspillet finner sted (11. januar). I åpningskampen møter Biało-Czerwoni Frankrike. I tilfelle opprykk vil laget vårt spille hovedrundekampene i Małopolska, i Krakow. Der møter polakkene de tre beste lagene i gruppe A, som inkluderer Spania, Montenegro, Chile og Iran. I likhet med Katowice vil Kraków være vertskap for tjueen kamper i turneringen.

De to kvartfinalene og semifinalene vil bli arrangert av ERGO ARENA i Gdańsk. – Ved valg av vertskap fokuserte vi på steder med dopinggaranti og fulle tribuner. Vi har signert avtaler med byer og regioner hvis myndigheter er villige til å støtte sporten. Verdensmesterskapet er det viktigste øyeblikket i polsk håndballs historie, understreker presidenten for det polske håndballforbundet, Henryk Szczepański. Stedet for President’s Cup-konkurransen vil igjen være Płock. Seksten kamper spilles av lag som ikke kommer seg gjennom de innledende rundene i turneringen. Innsatsen i konkurransen er et trofé som blir overrakt til vinnerne av lederen for Det internasjonale håndballforbundet (IHF), Hassan Moustafa.

Billettsalget til turneringen startet i midten av mars. Arrangørene har i samarbeid med Eventim utarbeidet billettpriser for hver fan. Billetter kan kjøpes gjennom nettstedet eventim.pl og handball23.com. Den offisielle rekrutteringen av frivillige til verdensmesterskapet i 2023 starter 4. juli.lytte
00:22 Siódmiak av verdenscupen Utmerket polsk representant Artur Siódmiak trekker oppmerksomhet til slovenere (PR1)

En av de mest lovende sangerne i vårt lands unge generasjon, vinneren av The Voice of Poland, Alicja Szemplińska, presenterte seg for fansen under trekningen. I dag er det allerede kjent at han også skal synge den offisielle sangen til turneringen, hvis premiere vil finne sted til høsten.

Håndball-VM, 11.-29. januar

Gruppe A (Krakow)
1. Spania
2.Montenegro
3. Chile
4. Iran

Gruppe B (Katowice)
1. Frankrike
2. Polen
3. Saudi-Arabia
4. Slovenia

Gruppe C (Gøteborg)
1. Sverige
2. Brasil
3. Afrika 2
4. Uruguay

Gruppe D (Kristianstad)
1. Island
2. Portugal
3. Ungarn
4. Sør-Korea

Gruppe E (Katowice)
1. Tyskland
2. Qatar
3. Serbia
4. Afrika 5

Gruppe F (Krakow)
1. Norge
2. Nord-Makedonia
3. Argentina
4. Nederland

Gruppe G (Jönköping)
1. Afrika 1
2. Kroatia
3. Afrika 3
4. USA

Gruppe H (Malmø)
1. Danmark
2. Belgia
3. Bahrain
4. Afrika 4

rød / Zprp.pl

You may also like

Leave a Comment