Home » Håndball-VM for kvinner: TF1 avprogrammerer «Seven to eight» denne søndagen

Håndball-VM for kvinner: TF1 avprogrammerer «Seven to eight» denne søndagen

by Thure Lindhardt

Prioritet på sportsnyheter. Denne søndagen klokken 17.20 omprogrammerer TF1 «Seven to Eight» *-magasinet presentert av Harry Roselmack for å gi plass til finalen i håndball-VM for kvinner, der Frankrike skal spille mot Norge. Dette er den tredje finalen på rad som Blues har nådd etter EM 2020 og OL i Tokyo, hvorav de dro med gull i sommer. Selv om kampresultatet mot Danmark fredag ​​var tett – 23:22 – har Olivier Krumbholz sine spillere vært ubeseiret siden starten av den pågående konkurransen i Spania.

også lese

TV

«Junior Eurovision»: Elodie Gossuin, Olivier Minne og Carla under presentasjonen av …

Høringer lørdag:

TV

Lørdagshøringer: «Vi er live» på høyeste nivå, rekorder også for «scener fra …

Høringer:

TV

Publikum: «While waiting for a miracle» bred leder Laurent Gerra om 3M, …

Grégoire Margotton og Nodjialem Myraro i kommentarer

På den første kanalen denne søndagen er det kommentarer fra Grégoire Margotton og Nodjialem Myraro, tidligere kaptein for det franske landslaget, verdensmester i 2003 og nåværende president i National Women’s Handball League.

Siden starten av verdensmesterskapet denne måneden har TF1-gruppekanalene sendt hovedkampene til kaptein Coralie Lassources lagkamerater. Kvartfinalen mot Sverige fulgte 592.000 tilskuere ifølge Médiamétrie på beste sendetid på TFX sist onsdag (2,5 % av 4+), mens semifinalene mellom Frankrike og Danmark var i snitt sent på ettermiddagen fredag ​​fra klokken 17.20 698 000 fransk på TMC, for en publikumsandel på 5,7 %.

* Program produsert av Elephant, et Webedia Group-selskap, utgiver av puremedias.com

You may also like

Leave a Comment