Home » Håndball-VM – Nordmenn klager på polsk …

Håndball-VM – Nordmenn klager på polsk …

by Gabriel Scott

Hotellsenger ble et interessant tema for skandinaviske medier under håndball-VM i Polen og Sverige. Nordmenn klaget over at madrasser var for harde i Kraków, mens blant Kapp Verde-spillere kollapset senger på et hotell i Gøteborg.

I gruppespillet spiller Norge i gruppe F i Kraków med Nederland, Argentina og Nord-Makedonia, mens Kapp Verde spiller i gruppe C i Gøteborg med Sverige, Uruguay og Brasil.

«Sengene på hotellet vårt er brede, men for harde, og vi har problemer med å sove. Det er selvfølgelig et spørsmål om skjønn og vane, men de fleste av oss ville ha ekstra myke madrasser, sier Tobias Grøndahl til Dagbladet.

Sander Sagosen innrømmet at han hadde lignende problemer under oppholdet i Kraków: «Disse sengene er for harde, og vi håper bare at etter å ha sjekket inn i Katowice på onsdag, vil madrassene på det nye hotellet være normale og behagelige for oss å sove godt.»

«Dagbladet» påpekte at de norske klagene er ingenting sammenlignet med det som skjedde med fotballspillere fra Kapp Verde.

De ble innlosjert på et hotell i Gøteborg, hvor det ble gjort klar trekøyesenger for dem, som ikke bare var for korte, men også kollapset under dem den første natten.

– Vi flyttet henne umiddelbart til et annet rom, men den dårlige smaken forble, sier Kapp Verdes sponsor Nilton Delgado til den svenske dagsavisen Aftonbladet.

I Gøteborg, hvor han har bodd i 34 år, driver han en anerkjent butikk med… senger.

«Vi har ikke et stort budsjett og hotellet er et av de billigere, men jeg kjenner dette spesielle produktet veldig godt, og det vi fant var pinlig etter svenske standarder,» kommenterte han.

«Jeg vet ikke hva hotellpersonalet tenkte mens de ventet på gjester som veide to meter og veide 100 kilo og satte senger på rommene for eldre barn,» la han til.

Zbigniew Kuczynski (PAP)

kucz/cris/

You may also like

Leave a Comment