Home » Hartley: Vi forstår viktigheten av kampen mot Norge

Hartley: Vi forstår viktigheten av kampen mot Norge

by Thure Lindhardt

Det amerikanske landslaget har skapt problemer for det latviske ishockeylaget i deres forsvarssone, men denne kampen ender ikke i noe, og hele laget er klar over at fredagens kamp mot Norge blir veldig viktig, sa hovedtrener Bob Hartley. etter kampen – pressekonferanse.

Innholdet fortsetter etter visning

Det er allerede meldt at latviske ishockeyspillere fra det amerikanske landslaget slapp inn 2-4, som scoret to mål på to minutter i andre periode. Det latviske landslaget spiller sin femte kamp i turneringen med Norge fredag.

«Vi kan snakke om mental utmattelse, vi kan snakke om fysisk utmattelse. Hvert lag må gå gjennom en kalender som dette. Her er karakteren. Vi stoler på spillerne våre,» sa Hartley. «I dag spilte vi et godt lag som skapte problemer i vårt felt. Vi forstår viktigheten av morgendagens kamp og vi må være klare.»

Renārs Krastenbergs, som var aktiv gjennom hele kampen og ble kåret til beste spiller, scoret sitt første VM-mål i kampen for det latviske landslaget.

«Krastenberg er en god fighter, han er en enkel person, han ønsker å lære og har en god holdning. Jeg tror han vil være leder for laget i fremtiden. Han stiller alltid spørsmål, han har et godt skudd og han har blitt sterkere enn for to år siden. Jeg er veldig glad i ham, sa den latviske landslagstreneren.

Hartley er glad for å høre at verdenscupen vil være åpen for tilskuere fra 1. juni. Det totale antallet tilskuere i «Arena» Riga vil ikke overstige 2660 mennesker, men i Olympic Sports Center – 1058 personer.

«Jeg har trent her lenge, jeg kjenner fansen her og deres støtte. Jo tidligere jo bedre, sa treneren. «De gir energi og støtte. Det er ikke det samme uten en tilskuer. Det er en viktig del av spillet. De skaper spenning og støy.