Home » Helly Hansen støtter unge seilere i Polen! – SAIL24.pl

Helly Hansen støtter unge seilere i Polen! – SAIL24.pl

by Erlend Loe

Helvete Hansen er et norsk merke som har støttet seilere og mennesker som er involvert i havet i mer enn 140 år. En samling i Polen Helvete Hansen brukes av representanter for alle seilingskategorier.

Helly Hansen-merket har vært den offisielle tekniske partneren i flere sesonger Piotr Tarnacki og dets mannskap 77 løp. Piotr Tarnacki er ni ganger verdensmester, vinner av europa- og verdensmesterskap, multimediamester i polske mesterskap, seiler i 2007 og 2008. I 2020 ble han kåret til beste seiler i Pommern, og for tredje gang på rad han var blant de beste idrettsutøverne i Gdańsk.

Helly Hansen, 77 løp, Ungdomsseilskolen

Helvete Hansen støtter ikke bare sportslige ambisjoner, men også Piotrs utdanningsprosjekter – Ungdomsseilskolenopplæring av en ny generasjon seilere.

Ungdoms Seilskole er sommer, gratis kurs under oppsyn av mester og de beste trenerne fra laget 77 løp. I løpet av leksjonene lærer barna hvordan de trygt kan nyte å seile ved å bruke erfaringene til profesjonelle som stoler på Helly Hansen-kolleksjonen.

Helly Hansen, 77 løp, Seilskolen for ungdom

I 2021-sesongen, akademiet 50 unge seilere fullførte og det er kurs i år for inntil 90 barn. Akademiet holder også kurs for barn fra barnehjem.

Vi krysser fingrene for fremtidige vinnere!

Helly Hansen, 77 løp, Seilskolen for ungdom

Om Helly Hansen

virksomhet Helvete Hansen, grunnlagt i Norge i 1877, fortsetter å skape profesjonelle klær som hjelper folk å holde seg i live og føle seg i live. Ved å bruke kunnskap fra å leve og jobbe under verdens tøffeste forhold, har selskapet utviklet en lang rekke innovasjoner som var først på markedet, inkludert de første fleksible, vannbestandige tanninene for over 140 år siden. Andre gjennombrudd inkluderer de første fleecestoffene på 1960-tallet, det første tekniske termiske undertøyet på 1970-tallet med Lifa® Stay Dry Technology, og dagens prisvinnende og patenterte H2Flow™ temperaturkontrollsystem.

Helvete Hansen er ledende innen produksjon av teknisk seil- og skibekledning samt arbeidsklær av høyeste kvalitet. Klærne deres bæres av over 55 000 profesjonelle, funnet på OL-drakter, landslag og i mer enn 200 skisteder og fjellguider rundt om i verden.

Yttertøy, termisk undertøy, streetwear og fottøy selges i mer enn 40 land og er betrodd av sports- og friluftsentusiaster over hele verden. For å lære mer om den nye Helly Hansen-kolleksjonen, besøk www.hellyhansen.com

Helly Hansen, 77 løp, Seilskolen for ungdom

You may also like

Leave a Comment