Home » Helpolsk ungdomsaktivist i Norge: Jeg setter en plugg i baken fordi jeg er redd for homofile

Helpolsk ungdomsaktivist i Norge: Jeg setter en plugg i baken fordi jeg er redd for homofile

by Gabriel Scott

Takket være den unge aktivisten av All-Polish Youth har vi muligheten til å se hvilken mening de såkalte ekte polakkene. Det mest slående er at en slik mening også kan påvirke oppfatningen til vanlige besøkende på Vistula.

Opptaket kommer fra en av de norske TV-kanalene som intervjuet Bartosz, en polsk nasjonalist, i 2019. Materialet avslører fantastiske fakta.

Den offentlige opinionen i Polen fikk vite om landsmannens avsløringer først de siste dagene, da opptaket gikk viralt på Internett.

Under intervjuet forteller en aktivist som innrømmer å være medlem av All-Polish Youth hvordan han føler seg truet av LHBT-personer. Etter hans mening leder homofili en massiv offensiv og sletter tradisjonelle verdier fra jordens overflate.

«Ekteskap er mellom mann og kvinne. Ikke mellom en mann og en mann eller en mann og… en hund, sa en polsk innvandrer til Norsk Selskap.

Unge Wszechpolak tilsto at han følte seg personlig truet av homofile (som ifølge ham er spesielt interessert i ham), så han bestemte seg for å beskytte anus mot en potensiell inntrenger.

Han viste vinkorken til den forbløffede norske reporteren. Og han rapporterte at han stakk den opp i rumpa hennes for å forhindre homoseksuell penetrasjon.

«Du må legge ned noe sånt», sa han og forklarte nøyaktig hva som foregikk da han så det forundrede uttrykket i ansiktet til journalisten.

– Du putter det i rumpa … for å beskytte deg mot homofile – forklarte Bartosz med et smil.

Bartosz kommer fra Stor-Polen. I Gniezno og Poznań deltok han i homofobiske marsjer. Han mener at i motsetning til homofile er han en normal person.

You may also like

Leave a Comment