Home » Helserapport til den polske mesteren – CKsport.pl

Helserapport til den polske mesteren – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Håndballspillerne i Kielce-klubben avsluttet ferien og begynte å forberede seg til sesongen. Bak ligger forskning og førstekurs. Det er imidlertid ikke alle spillere som er klare for å trene i toppfart. Noen av dem dukket ikke engang opp i hovedstaden i Świętokrzyskie voivodskap.

Blant de fraværende er nye spillere Talant Dujshebaev, Sandro Mestric og Hassan Kaddah. Den kroatiske keeperen, som er satt til å erstatte Mateusz Kornecki som standard, er for tiden i ferd med å komme seg etter en ryggoperasjon.

«Vi må anta at han vil være borte i tre måneder, men det er en avgjørelse fra sak til sak. Vi vet ikke hvilken tilstand han var i før operasjonen. Vi så resultatene, men hadde ikke noe klinisk bilde. Gjenopprettingsprosessen kan ta lengre tid. Sandro hadde mange klager og ingen rehabilitering ga noen resultater – forklarer Tomasz Młosiek, fysioterapeut i Kielce-teamet.

Han blir lagt til lagoppstillingen mye tidligere Hassan Kaddah. Den egyptiske venstre quarterbacken måtte gjennomgå ankeloperasjon etter sesongen. Konkurrenten hadde et brukket navikulært bein, som Młosiek sier må ha vært sammensmeltet.

Den skal dukke opp i Kielce i slutten av august. «Sammen med personalet bestemte vi oss for at det ville være bedre å overlate ham til fysioterapeuter og en lege i Egypt. Vi drar, så han vil ikke bli tatt vare på her. Vi er ajour med denne prosessen og jeg er i konstant kontakt med legene hans. Når vi kommer tilbake fra Spania, bør han dukke opp i klubben – informerer Mglosiek.

I dette tilfellet har vi gode nyheter Haukur Thrastarson Og Paweł Paczkowski. Begge har revet av korsbånd, har vært gjennom vanskelig rehabilitering i månedsvis og skal snart introduseres for sporten.

«Denne rehabiliteringsprosessen nærmer seg slutten, og nå vil vi sakte introdusere dem til spillet med laget. Jeg snakket med treneren og sa at det ville ta oss omtrent en måned, kanskje to måneder. De trenger tid til å føle seg nye på banen og for å gjenopprette samholdet med laget. Behandlingsforløpet er 100 prosent vellykket, alt går etter planen, spillerne har det bra, vi har ingen komplikasjoner. Det er ingen kontraindikasjoner for å introdusere dem til spillet – kunngjør den polske mesterens fysioterapeut.

Han kommer tilbake til laget i full fart Elliot Stenmalm. Håndballspilleren bommet mesteparten av sesongen på grunn av en ryggskade og hadde ikke mulighet til å vise sitt fulle potensial på banen. Msłosiek sier at deltakeren jobbet hardt i løpet av ferien og brukte mye tid på ryggen. – I går hadde jeg muligheten til å se og snakke med ham for første gang etter ferien. Han sier at han føler seg bra og feltet vil virkelig validere ham fordi det vil bli flere og flere av disse treningsøktene og belastningene. Vi vil se ham på banen i år.

Foto. Maciej Urban

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på linken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment