Home » Historisk mesterskap, opprykk til Champions League kronet av… en finanskrise. Grupperivalene Kielce er i trøbbel – CKsport.pl

Historisk mesterskap, opprykk til Champions League kronet av… en finanskrise. Grupperivalene Kielce er i trøbbel – CKsport.pl

by Catherine Monroe

Kampoppsettet for den nye Champions League er nettopp offentliggjort. 13. – 14. september spiller Kielce i Hala Legionów med Aalborg Håndball og en uke senere drar de til Norge, hvor det er planlagt kamp med Kolstad Håndball. Journalister melder at Trondheimslaget er i en alvorlig krise.

Kolstad har alvorlige økonomiske problemer, årsaken til dette er manglende forventede inntekter fra sponsing. Denne informasjonen er gitt av TV2Sport.

Klubbens historie var i utgangspunktet veldig god. Først det historiske Norgesmesterskapet, så billett til Elite Champions League. Kolstads suksess på hjemmebane var ingen tilfeldighet. De nykårede mesterne trakk til seg flere gode spillere foran sesongen, inkludert Sigvaldi Gudjonsson (tidligere Kielce-klubbspiller) på topp. Det Trondheim-baserte laget gjorde imidlertid ytterligere kjøp på overgangsmarkedet i det nåværende vinduet.

Dessverre må nå supermaktenes planer om å erobre Norge og Europa mislykkes. Klubbkassen er trang, og derfor har myndighetene bedt spillerne kutte inntjeningen med opptil 30 prosent. Så langt har ikke ledelsen i Norges beste håndballag kommentert disse avsløringene.

Foto. Oscar Patek

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment