Home » Hjerteinfarkt offer, en spiller kollapser midt i spillet

Hjerteinfarkt offer, en spiller kollapser midt i spillet

by Thure Lindhardt

I et norsk andredivisjonsmøte mandag kveld etter hjertestans meldte klubben hans Sogndal. Under en kamp mot Stjordals-Blink falt 28-åringen plutselig i bakken i det 12. minutt av kampen.

Klubben sa i en uttalelse at «Palsson ble vellykket gjenopplivet og deretter fløyet til Haukeland sykehus for videre undersøkelse og behandling,» og la til at midtbanespilleren hadde «gått i hjertestans».

Valgt for deg: Norge: Bueangrep ser ut som en «terrorhandling», sier etterforskerne

Som et resultat forlot spillerne raskt banen og møtet ble avbrutt da medisinsk personell forsøkte å gjenopplive henne før hun ble evakuert.

Som en påminnelse opplevde danske Christian Eriksen samme hendelse under møtet mellom Danmark og Finland om euroen i juni. Spilleren kollapset deretter på samme måte i den første tredjedelen før han ble gjenopplivet, deler Le Figaro.

SeneNews er Senegals nyhetsnettsted som omhandler politiske nyheter, forretningsnyheter, sportsnyheter og sosiale nyheter. Du finner nyhetsstrømmen vår hver dag. Også nyhetene i sanntid, følg tråden tilSportsnyheter i Senegal og over hele verden, kjendisnyheter og mote- og skjønnhetstrender, alle videoer som er lagt ut på internett om Afrika og Senegal og studentlivet. Også til stede i alle sosiale nettverk Facebook, kvitring, Youtube, Tikk takk, Instagram, … SeneNews tilbyr et bredt spekter av artikler. Du kan gjøre alt Artikkel Premium SeneNews som gjøres tilgjengelig for våre lesere. Våre mobilapplikasjoner er også tilgjengelige for gratis nedlasting på Apple butikk og videre Google playHold kontakten med Senegal og Afrika takket være alle informasjonskanalene i nyhetsmagasinet ditt på nett.

You may also like

Leave a Comment