Home » Holger Rune første ATP 1000 finalist i Roma. En romkamp på grusbaner. Dansken og nordmannen modererte showet

Holger Rune første ATP 1000 finalist i Roma. En romkamp på grusbaner. Dansken og nordmannen modererte showet

by Peter Østbye

Danske Holger Rune beseiret Casper Ruud i ATP 1000-semifinalen i Roma. Det var en kamp verdig en semifinale. Skandinavene presenterte et bredt spekter av ferdigheter. Semifinalen endte med stillingen 6:7 (7-2), 6:4, 6:2.

I det første settet av semifinalen mellom danskene Holger Rune, og en nordmann Casper Ruud Fansen opplevde spektakulære kamper og slagutvekslinger. Kampen ble stort sett spilt på banen. De fleste poengene kom fra nettet. Den 20 år gamle dansken brukte drop-shots, mens nordmannen var kjent for sitt flotte forsvar og kunne forutse erobrerens intensjoner Novak Djokovic. Skandinavene mistet ikke sin egen søknad, selv om Rune var i nærheten av det. Fra 0:40 klarte han imidlertid å vinne kampen. I tie-break viste den høyere rangerte nordmannen seg bedre, og bygget opp en ledelse på flere poeng tidlig i den 13. kampen. Første sett endte 7:6 (7:2) til Casper Ruud. Kampen varte i én time og tolv minutter.

Den første pausen i møtet kom på Rune-serven i det femte spillet i andre sett. Til tross for medgått tid gikk møtet fortsatt greit. På dette stadiet av turneringen klarte rookien å slå sin rival. Nordmannen tapte serve i åttende parti. Rune holdt nervene i sjakk og vant neste kamp, ​​til tross for to pauser fra sin eldre kollega. 24-åringen brøt med en score på 5:4 for turneringens syvende racket. Ruud tapte til null og dermed også på resultattavla.Det ble uavgjort 1-1.

Det tredje settet av settet domineres av den danske tennisspilleren. Skandinavene spilte i bredden og lengden. Mange andre «vinnere» stilte seg på Rune side. Nordmannen fikk sitt gjennombrudd i den fjerde kampen. 20-åringen vant 6-2 og gikk videre til finalen i Italian Open.

Danskens rival blir vinneren av kampen mellom Daniil Medvedev og Stefanos Tsitsipas.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment