Home » Honor X8 5G debuterer. Sterkere hånd, men svakere andre steder

Honor X8 5G debuterer. Sterkere hånd, men svakere andre steder

by Connie Nielsen

Honor har offisielt presentert den nye Honor X8 5G. Dette er en ny versjon av Honor X8-modellen. Den nye telefonen er både… bedre og svakere.

Honor introduserte Honor X8-smarttelefonen i mars. Den hadde en Qualcomm Snapdragon 680-brikke. Denne gangen dukket det opp en ny versjon. Hjertet i modellen Honor X8 5G er Qualcomm Snapdragon 480+. Tallet antyder ikke det, men det er en virkelig sterkere brikke enn 680.

Honor X8 5G debuterer offisielt. En god forandring?

Displayet er nøyaktig det samme. Den har en diagonal 6,5 tommer og er laget til LCD-teknologi. Det vil være ulike oppbevaringsvarianter. Her har vi kun z-modellen 6 GB RAM og 128 GB Innebygd lagring. Settet er avrundet av et batteri med kapasitet 5000mAh og med 22,5 W ladeteknologi.

Noe måtte dessverre reddes. I dette tilfellet er det et kamera. I stedet for en sensor 64 megapiksler Jeg får en 48 Mpix sensor. De følger med hovedapparatet to sensorer med 2 Mpix hver Alle sammen. Forgjengeren hadde for eksempel en 5 Mpix sensor.

Enheten vil være tilgjengelig i to fargevarianter. Den ene vil være blå, den andre vil være svart. Det er foreløpig ingen informasjon om pris og tilgjengelighet for den nye smarttelefonen.

Utseende: Honor X40i presentert. Dette er et nytt medium med 12 GB RAM

Utseende: Honor 70-serien debuterer offisielt med tre smarttelefoner

Fotokilde: Honor

Tekstkilde: hihonor.com

You may also like

Leave a Comment