Home » Hopp i Lahti: lagkonkurranse. Live dekning og resultater

Hopp i Lahti: lagkonkurranse. Live dekning og resultater

by Gunnar Garfors

Hopp i Lahti: lagkonkurranse. Live dekning og resultater

Polske skihoppere skal kjempe om en plass på pallen i lagkonkurransen i verdenscupen i Lahti lørdag. Start kl 16.15. Individuelle konkurranser finner sted neste dag. Rapporter og live resultater på Polsatsport.pl.

I Finland er de Kamil Stoch, Piotr Żyła, Paweł Wąsek, Aleksander Zniszczoł, Jan Habdas og Tomasz Pilch. Trener Thomas Thurnbichler vil offentliggjøre troppen noen timer før konkurransen på lørdag. Stoch, Żyła, Wąsek og Zniszczol har de beste sjansene for å bli inkludert i laget.

Verdenscuptoer Dawid Kubacki, som trakk seg fra konkurransen sist søndag på grunn av alvorlige helseproblemer som rammet kona hans, som var innlagt på sykehus, fløy ikke til Lahti.

De hvit-røde har 4096 poeng i Nations Cup og ligger på fjerdeplass. I Lahti skal de prøve å tette gapet til den tredje sloveneren, som scoret 4319 poeng. Østerrikerne leder med 5762 foran de norske med 4818. Det gis 400 poeng for å vinne lagkonkurransen, 50 poeng mindre for hver av de resterende plassene.

4. mars, under verdensmesterskapet i Planica, tok polakkene fjerdeplassen i lagkonkurransen. 15. januar tok de andreplassen i verdenscupen i Zakopane.

Rapportering og live resultater på Polsatsport.pl fra 16:15.


jb, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment