Home » Hoppstjernen starter ikke i Zakopane. Det er grunnen

Hoppstjernen starter ikke i Zakopane. Det er grunnen

by Gunnar Garfors


Getty Images / På bildet: Robert Johansson

David Frank


Vi får ikke se Robert Johansson under verdenscupstevnene i Zakopane denne helgen. «Daglabet» informerte om fraværet til den tredobbelte olympiske mesteren. Det er allerede kjent hvorfor nordmannen blir fraværende ved konkurransestart.

«Daglabet» rapporterte at Robert Johansson trenger regenerering. Han deltok ikke i Norgesmesterskapet søndag og føler seg heller ikke klar for å stille i Zakopane. Selv i Four Hills-turneringen var han ikke 100 % i form. Husk at helseproblemer lenge har forfulgt Johansson. Før sesongen 2022/23 hadde nordmannen gjennomgått to ryggoperasjoner.

– Jeg har ikke vondt i ryggen, men høyre bein gjør litt vondt. Jeg prøver å få det til å fungere, sa Johansson til Daglabet før den siste konkurransen i Four Hills-turneringen i Bischofshofen.

Norges sportssjef Clas Brede Brathen sa til Daglabet at Johansson ikke starter i Zakopane fordi «han ville bli hjemme og ta vare på kroppen sin».

SE VIDEO: Husker du den serbiske stjernen?! 35-åringen inspirerer med sin skjønnhet

Journalister understreker at tittelhopperen bør tilbake til konkurransen i Sapporo, hvor det er planlagt tre individuelle konkurranser (21.-23. januar).

Fra før er det kjent at den norske lagoppstillingen til helgen i Zakopane vil bestå av: Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik, Daniel-Andre Tande, Johann Andre Forfang og Kristoffer Eriksen Sundal. I tillegg til Johansson vil også Anders Fannemel være borte fra konkurransen.

Program for verdensmesterskapet i Zakopane

Fredag ​​13. januar 2023

15:30 – Offisiell trening
18:00 – Kvalifikasjoner for den individuelle konkurransen (TVP 1, TVP Sport, Eurosport 1)

Lørdag 14. januar 2023

15:00 – prøveserie
16:00 – Lagkonkurranse (TVP 1, TVP Sport, Eurosport 1)

Søndag 15. januar 2023
15:00 – prøveserie
16:00 – Individuell konkurranse (TVP 1, TVP Sport, Eurosport 1)

Les også:
«Du kan se endringene med det blotte øye.» Det var derfor Kubacki begynte å vinne
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment