Home » Hør: Marta Ritova har en sang med bandet «Audiokvartāls»

Hør: Marta Ritova har en sang med bandet «Audiokvartāls»

by Connie Nielsen

Den lokale pop-rock-gruppen Audiokvartāls skal sammen med sangeren Marta Ritova presentere låten I Don’t Understand, I Don’t Know, som forteller om kommunikasjonsproblemer. Sangen er den siste pressemeldingen for bandets andre studioalbum, som kommer ut i slutten av mai.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

«Jeg liker å samarbeide fordi de alltid produserer en mye mer interessant og annerledes lyd enn det jeg vanligvis hører. Alle er nære – følelsen av at vi vil bevise noe, at vi vet bedre, at vi er smartere, at vi er glemt på samme lag med våre kjære, ikke omvendt», sier Marta om sangen.

«Hvorfor behandler vi en person med sympati og forakter en annen? Hvordan kan dette forklares? I denne sangen prøver vi å finne svar, men vi tror det største problemet er at vi ofte ikke hører på hva den andre personen prøver å si. Konfliktsituasjoner, sier solisten i gruppen «Audiokvartāls» Ivars Ozoliņš.

Den unge poeten og musikeren Kristers Rudzītis var med på å skrive tekstene, men de musikalske festene ble dannet av medlemmene av gruppen og Marta, musikkprodusenten – Juris Ludženieks.

You may also like

Leave a Comment