Home » Hotellet «Rīdzene» endret navn til «Satekles Business Center».

Hotellet «Rīdzene» endret navn til «Satekles Business Center».

by Thure Lindhardt

Lederen for Radisson Blu Hotel Rīdzene har endret navn til SIA Satekles Business Center, ifølge Firmas.lv.

Beslutningen om å endre navnet ble tatt 9. juli, men endringene ble registrert 21. juli.

Det var også endringer i selskapets styre. Hans Thomas Daniel Nordvaller, nåværende styreleder, og Margo Lorvi, styremedlem, har sluttet, men er erstattet av Frude Grenvoll, som er utnevnt til styreleder, og Jānis Valdmanis. Elvira Korsakova, nåværende styremedlem, fortsetter å jobbe i styret.

Representanter for eieren av Satekles Business Center – det norske selskapet Linstow – sa til LETA at endringen av firmanavnet er knyttet til implementeringen av den nye forretningsutviklingsstrategien til konsernselskapet SIA Linstow Baltic i Latvia, inkludert utviklingen av nye kontorer og andre multifunksjonelle prosjekter.

«Vi er sikre på den fremtidige utviklingen av nye kommersielle arealer i de tilstøtende områdene til transportknutepunktene,» sa Linstow.

Det har tidligere blitt rapportert at Satekles Business Center hadde en omsetning på € 325 461 i fjor, 6,9 ganger mindre enn et år tidligere, mens hotellets tap økte 6,5 ganger til € 654 300 .

Selskapet ble registrert i 1997 og har en aksjekapital på 3,6 millioner euro. Eneeier av selskapet er det norske selskapet Linstow, men de reelle mottakerne er fire norske statsborgere – Bent Christian Wilhelmsen, Peter Preben Wilhelmsen, Arne Alexander Wilhelmsen og Agnese Wilhelmsen.

You may also like

Leave a Comment