Home » Huawei P50s lansering var vanskelig og krevde store endringer: rapport

Huawei P50s lansering var vanskelig og krevde store endringer: rapport

by Peter Østbye

21. januar 2022, Huawei Introduksjon av kontaktløse NFC-betalinger med Huawei HMS-telefoner i Europa. Blant de foretrukne brukerne er Huawei P50, som vil være tilgjengelig på europeiske markeder fra 26. januar.

Partnerskap med Curve:

Huawei har inngått samarbeid med Curve for å bringe den kontaktløse betalingstjenesten for Huawei-smarttelefoner til Europa. Curve er en finansapp som kombinerer alle debet-, kreditt- og lojalitetskortene dine til ett brukervennlig smartkort for Curve Pay for å foreta betalinger over telefon med NFC og fungerer som en digital lommebok.

Den kommende Huawei P50 vil inneholde de nyeste Curve- og Curve Pay-fordelene, som bruker NFC-teknologi for å muliggjøre kontaktløse betalinger. I tillegg til Huawei P50, vil Curve Pay-funksjonen også fungere med Huawei Nova 9 og andre HMS-drevne smarttelefoner i Europa.

I følge informasjonen har Huawei-brukere nå en enhetlig digital lommebok for alle kort med tilgang til cashback-alternativer fra hundrevis av populære merker og en 360° visning av alle utgifter med informasjon, budsjett og kontrollinnstillinger. , alt tilgjengelig i mange valutaer.

Den nye lanseringen dekker de fleste europeiske markeder, uavhengig av banktype. Disse markedene inkluderer:

Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Tyskland , Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Storbritannia.

I tillegg til disse funksjonene kan Huawei-kunder også få tilgang til rettferdig handel gratis.

«Huawei-brukere kan nå betale via telefon, så enkelt er det. Vi har nå en velprøvd, lett-å-bruke og svært funksjonell mobilbetalingsløsning som er bank- og kortagnostisk, noe som gjør den ideell for våre forbrukere som er spredt over mange forskjellige land spredt over hele Europa,» sa Derek Yu, president for Sentral- og Øst-Europa, Norden. og Canadas region. «Dette er gode nyheter for brukere av HUAWEI P50-serien som kan få tilgang til appen og foreta NFC-aktiverte kontaktløse betalinger umiddelbart ved å bruke smarttelefonen.»

Andre eiendommer:

I motsetning til andre mobillommebøker, hvis Huawei-brukere bestemmer seg for at de har betalt med feil kort, kan de overføre tidligere betalinger fra en konto til en annen ved å bruke Curves «Gå tilbake i tid»-funksjonen. I tillegg har Curve-appen en «anti-hassle»-modus som automatisk bytter kort hvis det valgte kortet blir avvist.

Tilgjengelighet:

Alle Huawei-brukere i Europa kan nå laste ned Curve fra AppGallery og gå inn i en verden av NFC-aktiverte kontaktløse mobilbetalinger.

Som et velkomsttilbud tilbyr Curve og Huawei nye brukere 1 % cashback i 30 dager på nesten alle betalinger over hele Europa og 5 % cashback på alle kjøp i Huaweis nettbutikker i Republikken Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Spania og Storbritannia.

«Vi er dedikerte til å gjøre folks økonomiske liv enklere, og å introdusere Curve Pay til Huawei-kunder lar oss hjelpe enda flere mennesker over hele Europa med å gjøre nettopp det. Alle skal ha tilgang til intelligente betalingsløsninger, og vi er stolte av å hjelpe flere mennesker med kontaktløse betalinger, belønninger og til syvende og sist enkelhet og bekvemmelighet, sier Shachar Bialick, grunnlegger og administrerende direktør i Curve.

You may also like

Leave a Comment