Home » Huawei Watch D og Watch GT 3 SE kommer snart i Polen. Prisene vil være fristende

Huawei Watch D og Watch GT 3 SE kommer snart i Polen. Prisene vil være fristende

by Gunnar Garfors

Huawei annonserte i dag den kommende polske premieren på to klokker: Huawei Watch D-modellen med EKG og blodtrykksmåling og sportsklokken GT 3 SE med mange interessante funksjoner. Prisene vil være oppmuntrende.

På en pressekonferanse i dag kunngjorde Huawei den kommende polske premieren på to av sine nye produkter – klokker Huawei klokke D og Huawei Watch GT 3 SE. Førstnevnte vil debutere i begynnelsen novemberden andre vil treffe vårt marked litt tidligere – under slutten av oktober.

Utseende: Pixel Watch debuterer. Dette er den nye klokken fra Google

Huawei klokke D

Huawei klokke D

Huawei Watch D er en smartklokke som har blitt annonsert en stund med avanserte helsefunksjoner. En spesiell funksjon er Huawei Tru BP eller blodtrykksmåling. Betjening av denne funksjonen er mulig takket være den spesialdesignede dobbeltlagsremmen som følger med blås opp for å ta målingen.

Huawei klokke D

Resultatene sies å være lik de som er sett med prosessjonsmedisinsk utstyr – de vil ikke være like nøyaktige, men vil tillate å stille en diagnose forstyrrende symptomer på hjertearbeid. Overholdelse av medisinske krav er garantert Europeisk sertifikat og snart også polsksom Huawei venter på.

Huawei klokke D

Watch D har det også EKG-testfunksjon, oppdatert Måling av puls og blodmetning SpO2 (TruSeen 5.0+), Måling hudtemperaturden analyserer også søvn og stress og gir omfattende helsetips basert på dataene som samles inn.

Huawei klokke D

Nyheten fra Huawei har en skjerm AMOLED 1,64 tommer (456 x 280), IP68 polymerfiberskall (51 x 38 x 13,6 mm), 451 mAh batteri for 7 dagers arbeid, 70+ sportsmoduser, GNSS-posisjonering, åtte-elements hjertefrekvenssensor og Bluetooth-stemmetilkoblinger.

Huawei klokke D

Den polske prisen vil være veldig oppmuntrende. I Europa koster denne modellen 399 euro (ca. 1.930 PLN) – så mye koster den for eksempel i Tyskland. I Polen blir det imidlertid billigere. Den nøyaktige prisen vil bli annonsert i november og det vil være en spesiell kampanje som starter.

Utseende: Huawei Watch D med trykk- og EKG-måling allerede i Europa

Huawei Watch GT 3 SE

Huawei Watch GT 3 SE

Den andre nyheten er mer tradisjonell, en rund sportsklokke, størrelse 46 mm, som ikke mangler på interessante tillegg. Enheten vil være tilgjengelig i grafittsvart og skoggrønn, den har skjerm 1,43 tommer AMOLED (466 x 466), polymerfiberkropp, tilbyr 5 ATM vannmotstand, og batteriet varer i 14 dagers arbeid.

Huawei Watch GT 3 SE

Klokken inkluderer: TruSeen pulsmåler med 24-timers overvåking Pulsfrekvens, blodoksygenmåling, søvn og stressanalyse og sporing av menstruasjonssykluser.

Huawei Watch GT 3 SE

Watch GT 3 SE støtter over 100 treningsmoduser, og nøyaktigheten av målingene er garantert av en multi-system GNSS. Den nye funksjonen er enkel navigering under aktiviteten – du kan gå tilbake samme vei eller følg punktet i en rett linje (noe som er nyttig for eksempel i skogen når du skal plukke sopp). Produsenten lover også muligheten til å importere ruter fra GPX-filer. Når du bruker denne funksjonen, vises et rutekart med veibeskrivelser på skjermen.

Huawei Watch GT 3 SE

Huawei Watch GT 3 SE har også mange andre sports- og turfunksjoner, inkludert 100+ treningsmoduser, AI-løpetrenerVærvarsler, tidevann, soloppgang, solnedgang og månefaseinformasjon.

Huawei Watch GT 3 SE

I tillegg lar den deg implementere Bluetooth-taleanrophar en stemmeassistent og en musikkspiller.

En interessant funksjon er alternativet Tilpasning av skjoldet for å matche brukerens antrekk. Alt du trenger å gjøre er å ta noen bilder av garderoben din, og smarttelefonapplikasjonen – Huawei Zdrowie – vil på dette grunnlaget lage et unikt skilt som passer til helheten.

Huawei Watch GT 3 SE

Huawei Watch GT 3 SE har noen funksjoner, men den gjør det forføre med prisen. Produsentens kunngjøring viser at det blir det den billigste modellen fra GT 3-serien, dvs. at prisen vil være lavere enn basismodellen Watch GT 3 (og denne koster ca. 1000 PLN). Det blir også lansering spesialtilbud. Detaljer i slutten av måneden.

Utseende: Amazfit klokker med ny funksjon. Du finner den i appen

Utseende: Garmin MARQ 2 – en syndig dyr serie med vakre smartklokker for aktive mennesker

Bildekilde: Telepolis.pl

Tekstkilde: inkl.

You may also like

Leave a Comment