Home » «Hun ble lam på den ene siden av kroppen.» Dawid Kubacki om konas helse

«Hun ble lam på den ene siden av kroppen.» Dawid Kubacki om konas helse

by Gunnar Garfors

Informasjon om Marta Kubackas sykdom sjokkerte sportsverdenen. Den polske hopperen trakk seg fra verdenscupkonkurransen før stevnet i Vikersund. Som det viste seg, deltok ikke Kubacki i konkurransen på grunn av konas helseproblemer.

SE OGSÅ: Dawid Kubacki vant der forrige sesong. Nå blir den kjente bygningen renovert

«Min kone Marta havnet på sykehuset av kardiologiske årsaker, tilstanden hennes er alvorlig og legene kjemper for livet hennes. Hun er i gode hender, hun er en sterk jente, jeg vet hun vil kjempe. Selvfølgelig er det slutten.» «Sesongen er det viktigste for meg, men det er ikke det viktigste for øyeblikket,» skrev Kubacki på Instagram den gang.

Heldigvis ble helsen til den polske hopperens kone bedre og hun kunne forlate sykehuset.

«Vi kom hjem i dag, og jeg kan med sikkerhet si at det er et mirakel utført av leger, sykepleiere og fysioterapeuter. Takk for alle bønner, gode tanker og oppmuntrende ord» – kan du lese på Kubackis Instagram-profil.

I et intervju med reporteren fra «Wydarzenia» Monika Zalewska beskrev Dawid Kubacki også at situasjonen i utgangspunktet var svært dårlig.

– Da kona hans våknet, viste det seg at hun var lam på den ene siden av kroppen – beskrev genseren.

Bronsemedaljevinneren i Beijing 2022 OL har avslørt flere detaljer om konas helse.

– Med dette ICD-implantatet kan du nyte livet som normalt. Det er noen begrensninger siden noen ting dessverre ikke er mulig. Min kone kan ikke kjøre bil nå fordi alt må gro. Etter det er det ingen kontraindikasjoner for det. Etter alt som skjedde, er det et slikt problem, det er ikke et problem – sa han i et intervju med Polsat News.

Kubacki forklarte at han trenger tid nå for å komme tilbake til en normal livsstil.

– Heldigvis er det en roligere helg nå, så det er fortsatt litt tid til å «finne seg rundt» hjemme – til å komme tilbake i den hjemlige rytmen og ta seg av barna. Jeg tror vi har det bra. Det er kjent at det som skjedde vil sette spor på sikt. Det er fortsatt behov for oppussing. Jeg trenger også litt tid til å omorganisere og komme inn i hjemmemodus. De fleste tingene vi pleide å gjøre, må vi gjøre sammen.

Intervju med Dawid Kubacki i vedlagte video.

AA, Polsat Sport

You may also like

Leave a Comment