Home » Hun overrasket ham i dusjen. Ansiktet hans – uvurderlig – o2

Hun overrasket ham i dusjen. Ansiktet hans – uvurderlig – o2

by Erlend Loe

Mikaela Shiffrin er for tiden en av de mest suksessrike alpinløperne i bakken. Medaljesamlingen hennes inkluderer blant annet medaljer fra OL og verdensmesterskap. I år satte amerikaneren vinnerrekord i verdenscupkonkurranser og var best på den samlede rangeringen fem ganger i karrieren.

Sommeren er tiden da spesialister… Vintersport Du kan ta deg en liten pause fra intense reiser og konkurransekamper. Det betyr ikke at de tar en lengre pause fra treningen, men hverdagen går i et noe roligere tempo.

Mikaela Shiffrin deler scener fra pre-season med sine følgere på sosiale medier. Den endelige videoen kan ha kommet som en overraskelse selv for de som er kjent med den 27 år gamle amerikanerens sans for humor.

Resten av artikkelen er under videoen

Idrettsutøveren grep telefonen, slo på opptaket og gikk på toalettet. Partneren hennes tok en dusj der, og Mikaela Shiffrin gledet seg synlig til han kom tilbake. Etter at teppet gikk opp ble amerikaneren Aleksander Aamodt Kilde helt overrasket. Ansiktet hans var rett og slett uvurderlig.

Fornøyd med «pranken» gikk alpejenta tilbake til sengen og så på ham med et uskyldig ansikt. Nordmannen tok vitsen med humor og hadde tilsynelatende ingen problemer med å legge ut videoen på TikTok. Videoen er populær på nettsamfunnet.

Alexander Aamodt Kilde er også alpinløper. Nordmannen tok to OL-medaljer og én VM-medalje. Han feiret sine OL-suksesser i Beijing i 2022, så 31-åringens karriere tok også fart. Kanskje forholdet til den flerfoldige medaljevinneren fra USA vil gjøre ham godt.

You may also like

Leave a Comment