Home » Hun var bak ryggen til Świątek. Jeg kan ikke tro hva som skjer med henne nå

Hun var bak ryggen til Świątek. Jeg kan ikke tro hva som skjer med henne nå

by Gunnar Garfors


Getty Images / Robert Prange / På bildet: Paula Bados

Robert Czykiel


Noe er galt med Iga Świąteks rival. Paula Badosa hadde i utgangspunktet helseproblemer og forlater nå raskt turneringer. Resultatet er at han stadig faller på WTA-rankingen.

Paula Badosa lå på andreplass på WTA-verdensrankingen for snart ett år siden. Det så ut til at hun ville bli en av de farligste rivalene til Iga Świątek i de kommende månedene. I 2023 kan den imidlertid ikke hoppe til nivåene den har presentert før nylig.

Spanjolen hadde i utgangspunktet helseproblemer. Hun gikk glipp av Australian Open på grunn av skade. Hun kom imidlertid tilbake til retten i februar, og en annen sak dukket opp i form av feilbehandling.

25-åringen avsluttet de to siste turneringene med én kamp hver. I Doha tapte hun mot Beatriz Haddad Maia i strake sett. Sist søndag kjempet hun en bitter kamp med Lyudmila Samsonova i Dubai, som endte med hennes 2-1-tap.

En rekke mareritt har sine konsekvenser. Badosa er ikke lenger i hælene på Świątek i dag. I stedet faller han jevnlig ned på verdensrankingen. Den spanske tennisspilleren er for øyeblikket rangert som 19. og kan når som helst falle ut av de 20 beste.

Det er slike formsvingninger i tennis, så du bør sette enda mer pris på Iga. Polakken har vært på toppen av WTA-rankingen i et år, og selv om hun ikke alltid vinner, kan hun raskt spille på høyeste nivå igjen. Vi så det nylig da hun bare fullførte Australian Open i fjerde runde og deretter vant turneringen i Doha.

Iga Świątek økte ledelsen! Se WTA-rangeringer >>
Et ord. Slik kommenterte Radwańska forestillingene til Świątek >>

SE VIDEO: Slik ser han ut som 35-åring. Hun avslørte oppskriften på en fantastisk figur

Se WTA Tour-kamper med Iga Świątek, Magda Linette og andre toppspillere online på CANAL+ (sponset lenke)

You may also like

Leave a Comment