Home » Hurkacz nærmere ATP-finalen! Uflaks har ødelagt sjansen til en av rivalene

Hurkacz nærmere ATP-finalen! Uflaks har ødelagt sjansen til en av rivalene

by Erlend Loe

Hubert Hurkacz kjemper fortsatt for å være kvalifisert til å konkurrere i Nitto ATP-finalen. Sesongens åtte beste tennisspillere dukker opp i Torino. Polakken konkurrerte med Taylor Fritz og Holger Rune om en plass i turneringen. En av Hurkaczs rivaler har praktisk talt gått glipp av sjansen til å spille i Italia.

ATP Masters 1000-turneringen i Paris har en avgjørende innflytelse på skjebnen til konkurransen om deltakelse i sesongavslutningskonkurransen, Nitto ATP-finalen. Hubert Hurkacz fortsetter å telle i kampen om Torino. Før konkurransestart i den franske hovedstaden var polakken 215 poeng bak norske Holger Rune, som lå på 8. plass i ATP Race Ranking. Hurkaczs farlige rival var også amerikanske Taylor Fritz, som var rett bak ham (10 poeng bak ham i løpstabellen).

SE OGSÅ: Slike nyheter rett før kampen mot Świątek! Rivalen meddeler: Jeg måtte avslutte samarbeidet

Den tiende tennisspilleren i verden bør ikke utgjøre en trussel mot polakken. Amerikaneren spilte mot Sebastian Baez i den første kampen i Paris-turneringen. Spillet gikk bra for Fritz, men det oppsto helseproblemer på slutten av første sett. Amerikaneren fikk en magemuskelskade. Selv om han til slutt fullførte kampen og slo argentineren på to kamper, var det klart etter kampen at han ikke lenger kunne spille en ny kamp med Daniel Altmaier.

Amerikaneren bommet praktisk talt på sjansen til å ta forbi Hubert Hurkacz i ATP Race-rankingen. Polakken kjemper nå kun med Holger Rune om en plass i finaleturneringen i Torino. I den første kampen i Paris vant den beste polske tennisspilleren kampen mot Sebastian Korda og i neste kamp møter han Roberto Bautista Agut. Dansken skal møte Dominic Thiem, som er på vei tilbake til sin beste form.

Karol Płatek, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment