Home » Hva lover stjernene for tirsdag? (15. mars) – Respublika.lt

Hva lover stjernene for tirsdag? (15. mars) – Respublika.lt

by Gunnar Garfors

Væren. Det ser ut til at lommeboken må tynnes ut på grunn av barnas behov. Ikke del løfter, dine personlige detaljer, og ikke skynd deg å forplikte deg hvis du er usikker på planer eller følelser.

MELDINGER. Vedvarende spenninger kan oppstå mellom deg og noen nær deg eller en forretningspartner. Det ville vært bra om du kunne slappe av litt, gjenopprette helsen, ta vare på miljøet og føle deg bra.

TVILLINGER. Forvent ekte møter og virtuelle samtaler om svært relevante emner. Dette bør imidlertid ikke gi noen konkrete fordeler. Du kan bare gjette svaret på spørsmålet som er viktig for deg, fordi potensielle kjøpere ennå ikke er diskutert.

KREFT. Dagen blir kanskje ikke særlig morsom, men du vil kunne få indre ro og optimisme. Du vil jobbe tålmodig, telle, planlegge. Materielle fordeler eller en rasjonell ordning og fordeling av eksisterende ressurser er mulig.

LØVEN. Den dagen må du kanskje følge en mer ansvarlig tilnærming til arbeid, ansvar og loven. Ikke vær for krevende til de du bor eller jobber med. Ikke delta i en anklagekrig.

JOMFRUEN. Mulige interessekonflikter, hemmelige intriger. Du kan gå tom for penger og de som kan hjelpe eller som er i gjeld vil være passivt likegyldige. Vær mer oppmerksom på helse, hygiene og kjæledyr.

SKALA. Det er fornuftig å se etter felles løsninger. Det er usannsynlig at du unngår spenninger og uenigheter. Men hvis du oppfører deg ansvarlig overfor barn, venner og en du er glad i, vil denne dagen ikke forårsake mye trøbbel.

SKORPIOEN. Forretningssamtaler og møter i dag kan være vanskelige, men konstruktive. Uansett kan det å ta ansvar for avgjørelsene du tar, få deg til å trekke på skuldrene. Det vil ikke være lett å overbevise folk med stillestående tankesett.

BESKYTTE. I dag flyr tankene vekk fra hverdagen. Verdensbegivenheter vil vekke oppmerksomhet. Kanskje du planlegger en tur, husker bekjentskaper i utlandet eller surfer på Internett på jakt etter nye ruter.

GEIT. Spenningen rundt penger, gjeld, skatter og pengebruk øker. Partnere eller sponsorer kan hjelpe, men psykologisk vil det ikke være lett for deg å kreve, å forhandle, å akseptere.

VANN. Du kan lide av å være uenig i andres ulovlige handlinger og bestrebelser. Du kan vinne fiender. Men samtidig blir noen mennesker som er ugunstige for deg vennligere. Ikke ha det travelt med å tro at motivene deres er rettferdige.

FISK. Ikke en lett dag. Det vil være problemer på jobben eller dårlig helse. Blending er fortsatt mulig. Du kan være heldig og noen vil godta å mekle hvis du er på utkikk etter en jobb eller en tjeneste du trenger.

You may also like

Leave a Comment