Home » Hva mangler fortsatt på sjetongene? Den sørkoreanske teknologigiganten melder om rekordfortjeneste

Hva mangler fortsatt på sjetongene? Den sørkoreanske teknologigiganten melder om rekordfortjeneste

by Thure Lindhardt

Samsung hadde 13,2 milliarder dollar i overskudd i tredje kvartal i år. Dette er den beste verdien på 3 år og er virkelig uventet ettersom mange Samsung-produkter er laget med brikker.

Samsung er verdens største produsent av smarttelefoner og media. Og i tredje kvartal i år vokste den ytterligere 9 prosent. Denne veksten ble drevet av økt elektronikksalg, hovedsakelig på grunn av at flere hjemmeværende folk kjøpte datamaskiner, telefoner og spillkonsoller.

Samsungs utsikter er ikke så optimistiske. Mens noen selskaper sannsynligvis vil ha store lagre av sjetonger nå for å finne det beste tidspunktet å selge dem til den beste prisen, vil chipmangelen sannsynligvis fortsette gjennom 2022 og muligens utover.

Bilprodusentene er heller ikke særlig optimistiske for 2023. I tillegg kommer noen mennesker tilbake til kontorene, noe som fører til fallende etterspørsel etter datamaskiner, TV-er og andre elektroniske enheter.

Forresten, mens Samsungs fortjeneste vokste, kom det meste av veksten fra media innebygd i andre produsenters enheter. Smarttelefonsalget på dette tidspunktet er dårligere enn i 2020. Men selskapet har ett trumfkort: Sammenleggbare Smarter er etterspurt og lønnsomme til tross for de høye kostnadene.

Kilde: https://www.cnbc.com/2021/10/08/samsung-q3-2021-guidance.html

You may also like

Leave a Comment