Home » Hvem får et nytt liv i Widzew? Og hvem vil miste statusen som en visshet?

Hvem får et nytt liv i Widzew? Og hvem vil miste statusen som en visshet?

by Catherine Monroe

Med Widzew er det en ny trener og det vil definitivt bli endringer, for det må de være. Hvem vil bli et offer for endringen i den viktigste posisjonen i laget og hvem kan dra nytte av det?

Widzew har hatt ny trener i over en uke. Janusz Niedźwiedz ble erstattet av Daniel Myśliwiec. Byttet skjedde i landskampspausen, så den nye treneren har litt tid til å bli kjent med laget og gjøre endringer. Laget vant ikke tre kamper på rad og tapte de to siste. Hele 2023 er forferdelig. En revolusjon er helt nødvendig. Derfor byttet klubbsjefene trener.

Hver trener har sine favoritter. Bjørnen hadde henne. Disse inkluderer sikkert blant andre: Dominik Kun og Patryk Stępiński. Sistnevnte er selvsagt kaptein for Niedźwiedź-laget. Den andre reddet bjørnens hud mer enn én gang. Målene hans bestemte Widzews oppgang og opphold. Treneren glemte ikke dette om Kun og spilte ham selv når spillerens form var virkelig dårlig. Og det var akkurat det som skjedde nylig.

Hva vil den nye Widzew-treneren endre?

En ny trener er en ny begynnelse. Vi vet ennå ikke hvilke endringer Fighter vil innføre. Dette kan innebære endringer i spillestil, taktikk eller setting. Kanskje vil han spille med høyt forsvar og høyt press, kanskje han vil fokusere på kontringen i stedet for å bygge opp handlinger fra målvakten, eller kanskje vil det være forskjellig i hver kamp avhengig av motstanderen. Det finner vi ut senere. Vi lærer også om oppstillingen. Vil noen av de nåværende sikkerhetene forbli i banken? Eller kanskje noen som Niedźwiedź savnet kommer inn på laget? Hvem kan vinne denne endringen?

Fighteren har allerede fått sin uoffisielle debut – dette er torsdagens sparring med Znicz Pruszków. Han kunne ikke spille mot Henrich Ravas fordi han var på det slovakiske landslagets treningsleir. Ravas» posisjon i Widzew er imidlertid ubestridelig.

LES OGSÅ: ŁKS vil ha mye penger, Widzew tjener ingenting

I forsvar konsentrerte den nye treneren seg om fire spillere og vi kan allerede se en endring her. Mateusz Żyro og Luis Silva kom ut på midten. Den skadde Serafin Szota kunne ikke spille og går også glipp av kampen mot Cracovia på søndag. Det blir heller ingen suspensjon for Silva. To av de tre spillerne skal spille på midten: Stępiński, Żyro og Juan Ibiza. Den ovennevnte endringen kan påvirke lagkapteinen, som Niedźwiedź betraktet som en høyreback. Fighteren ser ut til å foretrekke Mato Milos der.

Hvis Ibiza er klar til søndag (han spilte sist i mai) da Det første offeret for trenerbyttet kan være lagkapteinen! Hvis Szota og Silva var klare til å spille, ville Stępiński trolig havnet på benken, noe som ville vært en stor overraskelse. Portugiserens pause og Szotas skade kan eller kan ikke utsette den. Det skal også være interessant på venstresiden, for den forrige trenerens favoritt, Fabio Nunes, har spilt under forventningene siden sesongstart. Kanskje Andrejs Ciganiks får en sjanse?

En sjanse for albaneren? Fordi klokken tikker

Det mest interessante kan være i andre linje. Marek Hanousek og Fran Alvarez har en bestemt plass. Vi trenger også en ung spiller – på vingen blir det nok Antoni Klimek. Det bør være en ledig plass til venstre for Bartłomiej Pawłowski, siden han har blitt en integrert del av troppen.

Det er også Sebastian Kerk, som viste seg fra sin gode side i sparring. Spørsmålet er bare om tyskeren er spilleklar fra start. Juljan Shehu spilte sammen med Znicz fra start, og albaneren er sannsynligvis den største vinneren fra trenerbyttetselv om det meste selvfølgelig avhenger av ham.

Widzew i Wola Chorzelowska, Janusz Niedźwiedź og Juljan Shehu/Foto. Marcin Bryja, widzew.com

Shehu skulle være Widzews fremtid, Niedźwiedź selv berømmet ferdighetene og potensialet hans, men han satset sjelden på ham. I mellomtiden går kontrakten til 24-åringen ut i juni. Han må begynne å jobbe med en ny. Siden denne spilleren ble oppdaget av Widzews speidere, hans spill ble nøye analysert og ferdighetene hans ble høyt vurdert, er det på tide at han får en reell sjanse. Den nye treneren kan gi den til ham og ikke, som Niedźwiedź, til favoritten hans Kun.

Helt sikkert Unge spillere kan forvente flere muligheterfordi Widzew mangler minuttene sine på banen.

Jordi Sanchez er trygg i angrep på grunn av sin gode form Trenerskiftet er også gode nyheter for Imad Rondić, siden han nesten ikke spilte noe for Niedźwiedź. Nå har han nytt håp.

Nordmannen rakk det ikke, 10 dager manglet

Dessverre levde ikke en spiller som kunne ha mest nytte av et trenerskifte å se det. Kristoffer Normann Hansen brøt kontakten med Widzew 25. august og 5. september kunngjorde klubben separasjon fra Niedźwiedź. Den nye treneren ble spurt om Normann Hansen på sin første konferanse, men Myśliwiec ønsket ikke å snakke om ham, og forklarte at han rett og slett ikke visste så mye om nordmannen og at han ikke var med i troppen nå.

LES OGSÅ: Hyggelige ord fra Normann Hansen om Widzew og fansen hans

Norman Hansens «The Bear» hatet ham og til og med ødela ham, for hva annet kan du kalle en situasjon der en fotballspiller importert fra et annet land – en spiller med høye ferdigheter som han allerede har vist – ikke en gang er inkludert i troppen til Spill er inkludert selv om han er frisk og forberedt hver uke. Nå skal nordmannen visstnok spille for Jagiellonia Białystok.

Det må skje endringer i Widzew fordi laget ikke lenger kan fungere som før. På søndag kan vi finne ut hvem som blir offer for trenerbyttet og hvem som får en ny giv.

You may also like

Leave a Comment