Home » Hvem vil motta Ballon d’Or? Den spanske journalisten gjorde det klart!

Hvem vil motta Ballon d’Or? Den spanske journalisten gjorde det klart!

by Erlend Loe

Prisgallaen for folkeavstemningen i Frankrike finner sted 30. oktober. Den katalanske «Sport» annonserte hvem som vil vinne prisen for årets beste fotballspiller.

Ballon d’Or er et trofé som har blitt delt ut av det franske magasinet France Football siden 1956. På grunn av korona-pandemien ble den ikke tildelt bare én gang i 2020. Den høyest rangerte polske spilleren i folkeavstemningens historie er Robert Lewandowski, som tok andreplassen i 2021.

SE OGSÅ: Papszu brøt stillheten! Han svarte på spørsmålet om å ta over landslaget

Ifølge journalist Albert Masnou går prisen for beste fotballspiller i sesongen 2022/23 til Leo Messi. Hvis rapportene hans blir bekreftet, vil argentineren vinne dette trofeet for åttende gang, en rekord gjennom tidene. Den andre i denne rangeringen, Cristiano Ronaldo, vant denne populære avstemningen fem ganger.

Ifølge eksperter har Erling Haaland også en sjanse til å vinne denne pokalen, men han har ingen suksess med landslaget. Nordmannen, som til vanlig spiller for Manchester City, vant trippelkronen med klubben og ble også Premier Leagues toppscorer.

Gruppen på tretti kandidater inkluderte også Robert Lewandowski, som ble nummer fire i fjor og først tapte for Messi for to år siden

Prisutdelingen finner sted mandag 30. oktober.

Jakub Jędryka, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment