Home » Hvilken smarttelefon skal jeg kjøpe for maksimalt PLN 800? De beste forslagene

Hvilken smarttelefon skal jeg kjøpe for maksimalt PLN 800? De beste forslagene

by Peter Østbye

Teksten inneholder reklamelenker fra vår partner.

I artikkelen finner du informasjon om smarttelefoner opp til 800 PLN:

SAMSUNG Galaxy M13 4/64GB

En av de mest interessante alternativene opp til PLN 800 er Samsung Galaxy M13. Det er ikke tilgjengelig i alle butikker i denne prisklassen, så det er verdt å sjekke for kampanjer. Samsung er utstyrt med en stor 6,6-tommers skjerm. Exynos 850-prosessoren og 4 GB RAM er ansvarlig for anstendig ytelse. Det er bedre å ikke ta hensyn til telefoner med dårligere spesifikasjoner. Den store fordelen med denne modellen er også et batteri med en kapasitet på opptil 5000 mAh. Du kan heller ikke klage på kvaliteten på bildene fra trippel hovedkamera.

REALME C33 4/64GB

Realme har flere lavprismodeller på tilbud, og den siste er Realme C33. Den har 4 GB RAM, en Unisoc T612 octa-core prosessor og 64 GB innebygd lagring (som allerede er standard i selv de billigste telefonene). I likhet med Samsung har C33 et 5000mAh batteri. Jeg liker telefonen veldig godt. Kantene er litt mer kantete, lik iPhones, og dekseltykkelsen er bare 8,3 mm. Realme bør også berømmes for rask skjermopplåsing med en fingeravtrykkleser innebygd i hovednøkkelen på sidedekselet.

NOKIA G21 4/64 GB

Nokia G21 har laget en veldig interessant smarttelefon som kan konkurrere med de beste i kategorien opp til PLN 800. Den har en 6,5 tommers skjerm og kjører på en Unisoc T606-prosessor og 4 GB RAM. Det romslige batteriet på 5050 mAh tilbyr opptil tre dager med normal drift. Også her bruker produsenten ganske rask (for denne prisklassen) lading med 18 W. Styrken til denne modellen er den lettleste HD+ 90 Hz skjermen med en diagonal på 6,5 tommer. Hovedkameraet har tre objektiver og tar greie bilder.

XIAOMI Redmi 10C 4/64 GB

I området opptil 800 PLN, bør minst én smarttelefon fra Xiaomi ikke mangle. Et av de beste forslagene for øyeblikket er Redmi 10C. Telefonen fungerer med Snapdragon 680 og 4 GB RAM. Det er trygt å si at vi her har å gjøre med en standard telefonspesifikasjon opp til PLN 800, siden selv batteriet har samme kapasitet som konkurrentene, nemlig 5000 mAh. Telefonen er preget av den største skjermen, som har en diagonal på 6,71 tommer. Som du kan se, er det ikke sant at jo større skjermen er, jo dyrere er den smarttelefon. De dagene er for lengst forbi og prisen på enheten påvirkes ikke av størrelsen på skjermen, men blant annet av størrelsen på skjermen. dens kvalitet.

ULEFONE Armor X9 Pro 4/64GB

Til slutt presenterer vi noe for folk som svært ofte bytter ut telefonen på grunn av mekaniske skader. Ulefone Armor X9 Pro vil fungere under vanskelige forhold. Produsenten brukte en 5,5-tommers skjerm, en MediaTek Helio A25-prosessor og 4 GB RAM. Det er også et batteri med en standardkapasitet på 5000 mAh. Ulefone skiller seg ut for sin motstand mot fall, vann og støv. Den har til og med et kamera med undervannsmodus og skjermen egner seg for bruk med hansker. Armor X9 Pro oppfyller IP68, IP69K og MIL-STD-810G standarder og sertifiseringer. Det doble kameraet på baksiden tar ikke fantastiske bilder, men det er tilstrekkelig til å dokumentere hendelser.

Sjekk også andre enda billigere smarttelefoner:

You may also like

Leave a Comment