Home » Hvor å gå 34 km fra Człuchów. Sjarmerende steder for en helgetur fra 15. til 16. juli

Hvor å gå 34 km fra Człuchów. Sjarmerende steder for en helgetur fra 15. til 16. juli

by Peter Østbye

Leter du etter en interessant idé for en original tursti i Człuchów-området? Våre utfluktstips. Vi har 3 interessante forslag. De kan ha forskjellige overgangstider, så det bør være noe for enhver smak. Sammen med Taseo tilbyr vi deg 3 ruter for en interessant spasertur opptil 34 km fra Człuchów. Vi velger et annet sett hver uke. Sjekk hvilke turstier i nærheten av Człuchów som er verdt en tur i helgen.

En spasertur i nærheten av Człuchów

I samarbeid med Traseo har vi utarbeidet 3 turstier opptil 34 km fra Człuchów anbefalt av andre turgåere. Velg det beste for deg.

Sjekk værmeldingen før du drar.

 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 16,02 km
 • Vandringens varighet: 5 timer og 56 minutter
 • Høydeforskjell: 50 m
 • Sum stigninger: 215 m
 • Totalt utforkjøringer: 246 moh

Tourbike anbefaler turveien til innbyggerne i Człuchów

Noen timers tur rundt innsjøen. Fra Małe Swornegacie til Swornegacie 5,8 km langs den gule ruten. Den andre delen av ruten går gjennom Psia Góra, Owink og en del av PNBT. Fugler (f.eks. svaner, skarv, isfugl) og hjort er rikelig for den skarpe observatøren.
navigere


 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 8,05 km
 • Vandringens varighet: 1 time og 47 minutter
 • Høyde: 114 m
 • Sum stigninger: 1.056 moh
 • Totalt utforkjøringer: 1.047 moh

Slaw17 anbefaler ruten til turgåere fra Człuchów

Stien går langs den nordlige bredden av innsjøene Sępoleńskie og Lutowskie. Svært sand på lengre strekninger.
navigere


 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 33,2 km
 • Vandringens varighet: 7 timer og 60 minutter
 • Høyde: 52 m
 • Sum stigninger: 259 m
 • Totalt utforkjøringer: 267 moh

GR3miasto anbefaler turveien til innbyggerne i Człuchów

Borów Tucholskie nasjonalpark, det grønne hjertet av provinsen vår, er et vakkert område med eviggrønne skoger ispedd pittoreske innsjøer og bekker. Vi hadde muligheten til å reise rundt i disse områdene både til fots og på sykkel til forskjellige tider av året. En av de første dagene i mai var vi innom her igjen. Det er en flott region for aktiv turisme. Men beveger du deg rundt, må du være oppmerksom på at du ikke må avvike fra merkede stier og opplæringsløyper.

Turisme i Bory Tucholskie nasjonalpark:

Ved kryssing av verneområder bør du bruke merkede tur- eller utdanningsstier. Det er avgifter i Bory Tucholskie nasjonalpark uavhengig av årstiden. Når du vet datoen for besøket på forhånd, er det verdt å betale for det med nettbankoverføring. Et trykt eller digitalt lagret overføringsbevis er også vår «inngangsbillett». For enkelte offentlige rasteplasser, samt sykkelruter, påløper den såkalte «kashubiske ruten» ingen avgifter.

Fortryllet av landskapet i Zaborska Land:

Som jeg allerede har nevnt, gjennom områdene til Bory Tucholskie nasjonalpark og den omkringliggende Zaborski landskapsparken er det mange interessante tur- og sykkelstier som fører til innsjøene, inkludert veldig rene mindre reservoarer og lobelia-reservoarer. På ruten vår så vi følgende innsjøer: Nierybno, Wielkie Gacno og Małe og Wielkie Krzywce. I skogene er det mange rasteplasser i form av overbygde tilfluktsrom med benker hvor du kan ha piknik. På slike steder er det ofte pedagogiske stier som fører over ganske smale tregangbroer, som: Pętla Lipnicki, stien over Kaczy Oko eller søyler over innsjøen Wielki Gacno. Du kan imidlertid bare krysse dem til fots. Dessverre er sykkeltrafikk forbudt her. Det er imidlertid sykkelstativ på hver av stiene hvor du kan feste tohjulingen din og gå.

På reise gjennom Bory Tucholskie nasjonalpark nådde vi også et praktfullt naturmonument – Bartuś Oak. Det er det mest kjente og også det eldste minnetreet i parken – alderen er anslått til rundt 600 år. Bartuś er 25 m høy og 6,7 m i omkrets.Det er et stort hul i stammen. Navnet på treet refererer absolutt til den mest kjente polske eiken – Bartek.

Zaborska Land er et område som fortsatt er litt modifisert av mennesker, ideelt for økoturisme. Her dominerer skog, hovedsakelig furuskog, som danner en beskyttende skjerm for rene innsjøer og mange torvmyrer, og gir ly til deres ville innbyggere. Zaborski Landscape Park og Bory Tucholskie National Park er flotte områder for ulike typer turisme, som vi har sett mange ganger på våre reiser gjennom disse områdene.
navigere


Hvordan blir været?

Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Er det verdt å gå en tur?

Å gå gir mange fordeler. Regelmessige turer hjelper mot stress og har en positiv effekt på sirkulasjonen. Dermed har de en positiv effekt på mental og fysisk helse. Trening er en viktig del av livene våre hvis vi ønsker å ta vare på helsen vår. Ikke alle har tid eller lyst til å trene. Vandring er en lett aktivitetsform og et godt alternativ for de som ikke liker sport. Selvfølgelig, hvis du er en aktiv idrettsutøver, er fotturer et flott tillegg.

Det bør være viktig å sørge for riktig mengde trening, spesielt for personer som gjør en stillesittende jobb. Inkluder daglige turer i planene dine, og du vil se hvordan de har en positiv innvirkning på ditt velvære.

Hvor mange skritt bør du ta per dag?
WHO slår fast at den daglige trinndosen for en voksen og frisk person bør være mellom 6000 og 8000 skritt per dag. I kontrast går personer med kroniske lidelser mellom 3500 og 5500 skritt om dagen.

Er det mye? Det kommer an på hvem. Hvis du ikke har vært oppmerksom og ikke har beveget deg mye, er det verdt å starte med korte turer og gradvis øke antall skritt for ikke å bli motløs. Selvfølgelig, jo flere trinn, jo flere fordeler, men det er ikke verdt å gå til ytterligheter. Alle har en dårlig dag eller føler seg dårlig fra tid til annen. Så ikke tving deg selv til å ta riktig antall skritt. Når kroppen din krever hvile, tillat det.

Vandring er en fin måte å tilbringe kvalitetstid med sine kjære. Hvorfor ikke kombinere det hyggelige med det nyttige? Møter du regelmessig en venn på kaffe? Eller kanskje du sitter foran fjernsynet med din bedre halvdel hver kveld? Prøv å foreslå en annen form for tidsfordriv og, hvis været er fint, gå en tur med dine kjære.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment