Home » Hvor skal man dra på ferie? Ferie for etternølere

Hvor skal man dra på ferie? Ferie for etternølere

by Catherine Monroe

Sommer, sommer, sommer venter på deg… Det er på tide å begynne å tenke på ferie. Spørsmålet oppstår hvordan man kan bruke tid på en interessant måte. Hvor skal man dra på ferie? Hva skal du velge til helgen? Hva er de mest interessante attraksjonene og underholdningsstedene? Vi foreslår hvor er det beste stedet å hvile. Vi har satt sammen en liste over noen steder det er verdt å vurdere for deg. Her finner du den viktigste informasjonen.

Ferien er over oss, så litt dyrebar fritid. Det er verdt å prøve å få mest mulig ut av det. Frihelger er også viktig for å tilbringe mer tid med barna våre på en unik måte. Det er ingen mangel på interessante attraksjoner for barn i Polen – du må bare vite hvor du skal dra.

For å gjøre valget ditt enklere, har vi samlet noen interessante forslag på ett sted. Du vil garantert finne noe interessant der, og du kan fritt endre følgende ideer: Design din egen unike reise.

Den nære kontakten med natur og dyr er bra for både voksne og barnFreepok

Agroturisme og pedagogisk gård «Zwierzyniec Kopytkowo» Dette er et av de stedene. Her kan du nyte nærkontakt med natur og dyr. Barn vil bli glade, fordi å klappe og mate dyrene av besøkende er en del av hverdagen her. Hyggelige dyr venter på oss, fra ponnier og esler til forskjellige typer høner og ender. Og det er ikke alt; Alpakkaer, hjort, kenguruer, vaskebjørn. Det er også en serval med et katteaktig, hypnotisk utseende. Ponniridning? Vær så snill! Det finnes også andre attraksjoner, ikke bare for de minste, som f.eks B. Viser ved honninghøst eller ved produksjon av vokslys. Når barna våre slipper damp på en spesialopparbeidet lekeplass, griller vi i følge med de voksne. Dette kan være den kuleste dagen i familieferien!

Har du alltid drømt om å cruise på havet, men ikke fått sjansen? Livets eventyr venter på deg, sammen med et fullt profesjonelt mannskap og trygge, komfortable forhold. I Bli med oss vil fjerne all frykt! Norge, Svalbard, Island, Kroatia, Hellas, Italia, Spania; De organiserer perfekt cruise, men også sommerleirer for barn. Under tilsyn av en instruktør vil barna våre starte sitt eventyr i vannsport. Du kan også forbedre ferdighetene dine ettersom de har sine seilbaser i Świnoujście, Międzybrodzie Bialskie og Kraków, hvor Join Us Academys proprietære program vil forberede deg på et eventyr med vannet.

Seiling er en lidenskap du kan oppdage på denne ferienFreepok

De mest interessante dagleirene i Kraków? kino! God stemning, et bredt spekter av aktiviteter, utflukter, deilige og sunne måltider og på slutten av sommerleiren får alle deltakere premier og suvenirbilder av gruppen og is! Barna vil absolutt ikke kjede seg, omsorgen er gitt av spesialister med kvalifikasjonene til leirveiledere. Viktigere er at alle inngangsbilletter og overføringer er inkludert i dagleirprisen – uten skjulte avgifter. Dette stedet kan bli ditt barns favorittsted – ikke bare på ferie!

Mange barn blir i Kraków om sommeren. Selv i en storby føler du at du er på ferie! En erfaren seilklubb Seilklubb Horn Kraków har en halv leir for deg. Seiling kan bli en livslang lidenskap. Klubbens mangeårige erfaring og kvalifiserte og entusiastiske medarbeidere sørger for at seilskolen ikke bare lærer ferdigheter, men også effektivt lærer bort ansvarlig oppførsel og selvtillit. Soling, svømming i rent vann under våkent øye av en kvalifisert badevakt, pedalbåter, ekte seilregattaer – dette er bare noen av attraksjonene som vil få deg til å nyte en sommerferie uten å forlate byen.

kreativitetens land er et interessant alternativ for en original ferie for barnet ditt. De 5-dagers sommerleirene tilbyr blant annet: feltspill ved bruk av satellittdata, bygging av lego-roboter og racing på en asfaltbane, bygging og oppskyting av en trykkluftrakett (!), designe en original T-skjorte, lage en 3D-karakter og selvfølgelig mye trafikk på stadion rett ved skogen. En viktig del av programmet er møtet med romambassadøren. Hvem er dette? Se for deg selv! Her underholder og formidler de kunnskap på en interessant, innovativ måte. En ting er sikkert: eventyret med roboter kan begynne denne sommeren.

Det er et veldig sjarmerende og unikt sted Alpakkaparken. Hvis du elsker naturen og er foreldre til sensitive barn, er dette stedet for deg. Kjærligheten til dyr kan merkes overalt her. Alpakkaer er veldig intelligente, nysgjerrige og omsorgsfulle dyr. Du kan gå med en alpakka! Å håndtere dem vil gi barna mange inntrykk og mye glede, mens voksne vil glemme sitt ansvar og den vanvittige livsrytmen. En ung vingård, sjarmerende lysthus og en huske fullfører områdets idylliske natur. Du kan avtale en fotoseanse, det er også terapeutiske møter. Nær byen og derfor ekstremt atmosfærisk.

Invester i ditt barns fremtid. Velg for ham en spennende reise inn i verden av moderne teknologi. I HappyRobot Han blir konfrontert med en åpen verden full av robotikk, Minecraft og eksperimenter. Sammen med kvalifiserte og engasjerte medarbeidere skal de bygge, programmere og sette roboter i gang. Det planlegges løp og kamper mellom roboter, samt puslespill, brett- og arkadespill. Disse sommerleirene og workshopene er en kreativ måte å bruke fritiden på.

Avslapping i termalbadene gir lettelse, men også energiFreepok

Avslapping som vi drømmer om hele året og stor moro for hele familien Zakopane bad. I hjertet av fjellene venter ikke bare et kompleks av utendørs og innendørs bassenger med vann som avlaster muskler og hodet, men også badstuer i flere versjoner, et boblebad, et saltlakebasseng og en saltgrotte, samt et treningsstudio og en bowlinghall. Det er spesielle sklier og trygge bassenger for barn. Du kan ikke klage på tap av appetitt når du bruker vannattraksjoner – det er en restaurant med ferske og smakfulle retter på stedet. Og det er gratis – utrolig vakker utsikt over Tatrafjellene innen rekkevidde.

Paragliding kan være livets eventyrPixabay

Ferier og ferier er en god tid for å utvikle lidenskapene dine og prøve ny underholdning. Paragliding er ikke bare en fritidsaktivitet, det kan også være en stor lidenskap. Takk GringoFly Dine evige drømmer om å fly går i oppfyllelse. Å gli på himmelen kan ha forskjellige ansikter: vi har et valg mellom: paraglidingflyvninger i fjellet, naturskjønne paragliding- og motorparaglidingflyvninger i Kraków og omegn, flyvninger med akrobatiske elementer, samt sporadiske flyvninger for barn eller par. I GringoFly-versjonen er det et vakkert, men også trygt eventyr. Pilotens profesjonalitet gir deg en fullstendig følelse av sikkerhet: du kan fokusere på å nyte flyturen og den fantastiske utsikten. Det blir en uforglemmelig opplevelse!

Det er verdt å gå dit med barn: dyreøy Det er et godt valg for en tur. Historier om dyr og deres tilstedeværelse gir mye glede. Du kan klappe en alpakka eller ponni, se en skunk, meerkat eller lemur (gi meg en pote, kong Julien?), ugler og til og med se et emu-egg! I løpet av turen kan du plukke opp utvalgte dyr, ta bilder med dem eller mate dem og guiden vil fortelle oss interessante fakta om livene deres. Hele anlegget er meget godt vedlikeholdt og godt organisert – her kan du fortelle kjærligheten til dyrene. Et opphold på Animal Island er oppskriften på en hel dags ferie!

Mange attraksjoner, spesielt for familier med barn og eldre. Zagroń Istebna-komplekset er et hotell, et badeland (badstuer, jacuzzi, banya og et vakkert svømmebasseng) hvor barna våre kan slippe dampen og et vakkert SPA hvor foreldrene kan slappe av. Vær og dårlig vær, sommer og vinter, det er et perfekt sted for alle som ønsker å slappe av mens de nyter den vakre utsikten i bakgrunnen. En komplett pakke med attraksjoner fra animatører. For familier med barn – den beste ferien! Seniorer og deres omsorgspersoner nyter spesielle fordeler og rabatter. Alt på stedet – gastronomi, utleie – du trenger ikke å bekymre deg for noe, bare nyt ferien.

Ukens tema partnere:
KOPYTKOWO ZOO
BLI MED OSS
ANIKINO
Seilklubben HORN KRAKÓW
KREATIVITETENS LAND
ALPACA PARK
GLAD ROBOT
ZAKOPANE VILKÅRENE
GringoFly
dyreøy

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment