Home » Hvordan er helsen til Stoch? Treneren sa ifra

Hvordan er helsen til Stoch? Treneren sa ifra

by Gunnar Garfors


WP SportoweFakty / Kacper Kolenda / På bildet: Kamil Stoch

P.S


Av helsemessige årsaker kunne ikke Kamil Stoch reise med laget til Summer Grand Prix-konkurransen i Hinzenbach. Trener Thomas Thurnbichler avslørte ny informasjon om ham i et intervju med skijumping.pl.

Sist helg kjempet fem polakker om poeng i Summer Grand Prix i Hinzenbach. Dawid Kubacki tok sjuende plass to ganger, tre ganger olympisk mester Kamil Stoch manglet i konkurransen.

Grunnen til? Den erfarne hopperen ble syk og ble hjemme. – Vi har en veldig viktig forberedelsesfase for vinteren foran oss, så vi ønsker ikke å presse oss gjennom den for mye – sa trener Thomas Thurnbichler, sitert av pzn.pl.

Etter helgen i Hinzenbach ga Thurnbichler ny informasjon om spillerens helse i et intervju med skijumpingp.pl. Han sa at det først virket som en mild forkjølelse, men dessverre utviklet det seg til noe mer alvorlig.

– Torsdag forverret situasjonen seg betydelig. Østerrikeren sa at han hadde gått til legen og tok antibiotika for tiden.

Hopperne har fortsatt én helg med Summer Grand Prix foran seg. De skal konkurrere i Klingenthal 7. og 8. oktober. Vil vi se Stoch i aksjon der? – Jeg vil kontakte Kamil og vi tar den beste avgjørelsen i hans sammenheng. (…) Vinteren er det viktigste – la Thurnbichler til.

Treneren avslørte også at hvis Stoch ikke er klar til å kjempe, vil vi se de samme fem i Klingenthal som i Hinzenbach (Dawid Kubacki, Piotr Żyła, Kacper Juroszek, Paweł Wąsek og Aleksander Zniszczoł).

Les også: Kubacki 13 etter første serie. Flott hvordan han fullførte konkurransen

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportcie: Ta en nærmere titt. Hun stjal showet i sentrum

Sjekk skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment