Home » Hvordan lage en kasserolle

Hvordan lage en kasserolle

by Peter Østbye

Livsstilen vår, der alt må være raskere og enklere, har vært avhengig av alt «elektrisk-elektronisk», også når det kommer til matlaging. Imidlertid er prinsippet for kasserollen utrolig enkelt. Mangel på tid er heller ikke noe argument mot å bruke det. Men tvert imot. Du trenger kun en varmebestandig og hermetisk lukkbar boks. Hvordan lage en norsk gryteboks? France Bleu gir deg svaret her.

Til din «robotkoker»-rett tilbereder du ingrediensene i henhold til oppskriften din, men i en støpejernsgryte på komfyren. Når retten har steget til temperatur, slå av koketoppen og flytt støpejernsgryten rundt i boksen mens lokket holdes lukket. De pakker inn gryten i et teppe og forsegler esken hermetisk. Retten din vil sakte «kvele» videre matlaging! Denne gjenoppdagelsen av kasserollen er en del av Low-Tech. Lavteknologi er ikke billig teknologi, men energibesparende og bærekraftig teknologi.

For å se dette YouTube-innholdet må du godta informasjonskapsler reklame.

Disse informasjonskapslene lar våre partnere tilby deg personlig tilpasset annonsering og innhold basert på din navigasjon, profil og interesseområder.

Administrer valgene mine

You may also like

Leave a Comment