Home » Hvorfor Litecoin-prisen er lav i 2020

Hvorfor Litecoin-prisen er lav i 2020

by Peter Østbye

Litecoin-prisen er nær det laveste nivået siden desember 2020 ettersom bekymringene for kryptovalutaindustrien har økt. LTC handles til $101, som er godt under fjorårets topp på $415. Markedsverdien krasjet til rundt 7 milliarder dollar mens rangeringen i kryptovalutaindustrien falt til 22. plass. Litecoin var på topp ti på topp.

amerikanske inflasjonsdata

Hovedårsaken til at LTC-prisen har falt kraftig de siste månedene er at etterspørselen etter kryptovalutaer har vært betydelig lavere. Dette bevises av det faktum at det totale volumet av mynter som handles på de fleste børser som Binance og Coinbase har hatt en kraftig nedadgående trend.

Det er flere grunner til dette. For eksempel har mange handelsmenn som tapte penger i krakket i mai i fjor ennå ikke kommet tilbake. Mange har flyktet fra en industri som har kostet dem betydelige summer.

En annen årsak er at de finanspolitiske forholdene har endret seg bemerkelsesverdig de siste månedene. I 2020 passerte USA flere billioner dollar i stimuleringspakker. Det var stimulussjekkene på $2000 som ble utstedt i første kvartal og de sjenerøse arbeidsledighetstrygdene. De fleste har brukt disse midlene til å investere i kryptovalutaer som Litecoin.

USA har ikke tilbudt en stimulanspakke de siste månedene, og Joe Bidens «Build Back Better»-plan har stoppet opp i Kongressen.

I mellomtiden har også Fed blitt restriktiv for å hindre at økonomien varmes opp. Analytikere forventer at banken vil heve rentene neste uke for første gang siden pandemien begynte. Historisk sett har kryptovalutaer som LTC en tendens til å underprestere i perioder med høye renter.

Senere på dagen vil mynten reagere på de siste amerikanske inflasjonsdataene. Analytikere forventer at overskriften KPI vil nå sitt høyeste nivå på over 40 år.

Litecoin-prisprediksjon

Det daglige diagrammet viser at prisen på LTC har vært i en sterk nedadgående trend de siste dagene. Som et resultat er mynten for øyeblikket på et viktig støttenivå siden den slet med å bryte under nivået i juli i fjor.

Litecoin handler også under 25-dagers og 50-dagers eksponentielle glidende gjennomsnitt og har dannet et hode- og skuldermønster. Derfor er det sannsynlig at mynten vil ha et kortsiktig bearish breakout.

You may also like

Leave a Comment