Home » I kirken spilles oratoriet «Messias» kl.lt

I kirken spilles oratoriet «Messias» kl.lt

by Connie Nielsen

Allerede denne lørdagen 7. mai kl 19.00. Parish «Messias» vil bli fremført i sognet til Queen Mary of Peace i Klaipeda, hvor episoder av filmen «Way of the Cross» vil bli vist.

Ifølge Mindaugas Šlaustas, sogneprest i Klaipėda Maria Fredsdronning, skal koret for første gang holde konsert i havnebyen.

«Det blir et verk av en norsk komponist fremført av Gloria Gospel Choir fra Taurage. De skal opptre i kirken vår for første gang.

Det holdes ofte ulike arrangementer i kirken. En morsdagskonsert ble holdt forrige uke for å hedre mødre, levende og døde, og for å støtte det krigsherjede Ukraina.

«Kor fra Kharkov og Klaipėda musikkteater deltok på morsdagen. Vi har mange kirkelige arrangementer, det bør snart være et nytt.

Caritas er aktiv i samfunnet i samarbeid med Litauens Røde Kors. Samler inn ofre gjort av innbyggere i Klaipeda for ukrainere som flykter fra havnebyen.

De som kan donere penger som vil bli brukt på hygiene, mat og andre nødvendigheter.

Ifølge M. Šlaust kommer ukrainere selv til kirken.

«Ukrainere kommer for å be. Påsken brakte påskevelsignelsen. Det var også et arrangement dedikert til morsdagen,” hintet pastoren.


You may also like

Leave a Comment