Home » I morgen på kalenderne dine: Marokko, ny teknologi, videospill, TFE Auvergne-Rhône-Alpes

I morgen på kalenderne dine: Marokko, ny teknologi, videospill, TFE Auvergne-Rhône-Alpes

by Thure Lindhardt

Marokko: Ile-de-France IHK Paris, det franske handels- og industrikammeret i Marokko og den marokkanske ambassaden i Frankrike arrangerer en dag dedikert til den marokkanske økonomien fredag ​​8. oktober i Paris. På programmet: temakonferanser, BtoB-møter, ekspertintervjuer, men også sektorvise rundebordssamtaler, spesielt om utviklingen av digitalisering.
For å se programmet og registrere deg, Klikk her !

ny teknologi : Viva-teknologi, årsmøtet for teknologisk innovasjon og oppstart, finner sted i Paris 15.-18. juni 2022, personlig og online. Mens du venter på at konferansene og workshopene til 2021-utgaven er synlige online på arrangementets nettside og på applikasjonen app.vivatechnology.com.
https://vivatechnology.com/

Videospill : Hos Gamescom (Foto), videospillindustriens flaggskipmøte, finner sted fra 25. til 27. august i Köln. France Export Team organiserer der en fransk paviljong i samarbeid med SNJV, den profesjonelle sammenslutningen av videospill og regionale foreninger og klynger dedikert til denne sektoren.
For å finne ut mer om dette showet, Klikk her !
For å logge på, Klikk her !

TFE Auvergne-Rhône-Alpes: fra 5. til 14. oktober 2021 Team Frankrike eksportmøte (TFE) med selskaper. En mulighet for sistnevnte, med de internasjonale konsulentene til TFE i regionens IHKer samt deres offentlige og private partnere innen støtte og eksportfinansiering, til å oppdage spakene som er tilpasset deres strategi, deres ambisjoner og deres midler. Et helt masterclass-program, tekniske workshops, konferanser, fora, webinarer, ekspertmøter venter på deg.
For å oppdage arrangementsprogrammet i ditt område, klikk på rdvteamexport

Oksitania : Den 15. utgaven av Destination International Forum finner sted fra tirsdag 28. september til 1. september.er oktober i Montpellier utstillingssenter personlig og digitalt. De tematiske verkstedene vil finne sted den 28. på Jacques Savary Conference Center. Markedskonferanser og digitale ekspertlandsmøter via videokonferanse fra onsdag 29. september til fredag ​​1. oktober.
For å se programmet og registrere deg, Klikk her !

You may also like

Leave a Comment