Home » I. Norkutė – på bitter nettdating: Noen tilbud var fantastiske

I. Norkutė – på bitter nettdating: Noen tilbud var fantastiske

by Connie Nielsen

«En emigrant spurte alt: hva romantikk er for meg, hva jeg liker. Og så sier han: Jeg kommer, jeg kommer, akkurat en slik ulykke skjedde, kunne du kjøpe meg en billett og hente kofferten min på flyplassen?» Jeg sa ikke et ord, det var en av de de første opplevelsene jeg ble kjent med på Internett, så jeg bare blokkerte det,» sa skuespillerinne Inga Norkutė på LNK-livsstilsprogrammet Fra…Til… mandag kveld.

I et nylig presseintervju innrømmet Inga at hjertet hennes er fritt, men hun vil ikke ha en mannlig skuespiller. Etter offentlige refleksjoner om hva slags mann hun kunne tenke seg å se ved siden av, mottok Ingas historie mange ensomme mannlige brev og forslag, hvorav noen overrasket skuespillerinnen hennes.

Av alle deltakerne i årets Musical Mask-prosjekt var nok den 49 år gamle skuespillerinnen fra Šiauliai Drama Theatre og TV-serien I. Norkutė den mest begeistret. Da en utenlandsk utøver og en sang på engelsk droppet ut, ga Inga ut en brosjyre med den engelske teksten til sangen skrevet på litauisk for hånd i forskjellige farger. Inga vil innrømme om natten at hun til og med holdt den under en pute for å huske den bedre.

På det tidspunktet innrømmet en annen skuespiller, 36 år gamle Arnold Eisimantas, halvseriøst at han forberedte seg på en av de mest minneverdige forestillingene, der han spilte den legendariske sangeren Nelė Paltinienė. «Da jeg trakk ut Nelė Paltinienė, visste jeg umiddelbart hvilken sang jeg skulle synge fordi vennen min Joringis og jeg visste det allerede. prippen med denne sangen. Da jeg tok Paltinienė ut, sa Joringis: «Du har forberedt deg i et år, du har øvd i et år,» ler A. Eisimantas.

Å reinkarnere inn i en rekke rollebesetningsmedlemmer er morsomt og enkelt, sier Arnold, og ser bare fra siden. Etter hver forestilling, ifølge skuespilleren, er det en svart jobb – du må lære å synge, gjenta oppførselen til utøverne på scenen så nøyaktig som mulig, og deres forestillinger, intervjuer og til og med biografier studeres i detalj.

Når vi snakker om å jobbe bak kulissene for å forberede prosjektet, vil Arnold også mimre om året verden ble revet med av en koronaviruspandemi. Skuespilleren skal innrømme at han seriøst vurderte å reise til Norge for å tjene litt penger.

Livsstilsshowet «Fra … Til …» handler om bak kulissene til «Musical Mask»-prosjektet, som ble avsluttet denne helgen – denne mandagskvelden klokken 20.00 under LNK.


You may also like

Leave a Comment