Home » i samtaler om å rekruttere Patrick Berg i vinterens overgangsvindu?

i samtaler om å rekruttere Patrick Berg i vinterens overgangsvindu?

by Thure Lindhardt

Ryktet gikk raskt rundt på Internett denne tirsdag ettermiddag. Det starter fra Nettavisen, et anerkjent norsk nettmedium, og maner frem RC Lens» store interesse for Patrick Berg, en 24 år gammel midtbanespiller, kaptein i Bodø/Glimt som ble kronet som norgesmester sist helg.

Utrustet med god pasningskvalitet, forfatter av 3 mål og 3 assist i 26 Eliteserien-kamper denne sesongen, et mesterskap der han ble kåret til beste spiller, var nordmannen også med i Europa League Conference denne sesongen (med en bemerkelsesverdig 6-1 seier mot Roma ).

Artesian-klubben ville allerede være i samtaler med Bodø/Glimt om en overgang for å signere den unge landslagsspilleren denne vinteren (9 landskamper), som har ett år igjen på kontrakt med treningsklubben sin – der bestefaren og faren også vokste – klubben City. , Bodø også. En interesse som imidlertid ikke ville være ny.

Linse ikke bare interessert

Verdien på spilleren er iht overføringsmarkedet rundt 1,6 millioner euro. Men nettstedet påpeker at andre europeiske klubber er interessert i Berg, inkludert Heerenveen, Celtic Glasgow og Galatasaray.

Det er definitivt den typen profil RC Lens kunne sikte på en gamblingsektor som kan snus på hodet neste sommer, med mulige avganger til Seko Fofana og Cheick Doucouré og slutten av Yannick Cahuzacs kontrakt.

Ingen bekreftelse på den annen side verken på RC Lens-siden, som ikke er vant til å kommentere før ingenting er signert, eller på spillernes agentside.


READ  Litauiske debuterer i norsk kvinnelag i fotball: «Jeg nektet egentlig ikke Litauen»

You may also like

Leave a Comment