Home » I stedet for Lizbovskis skal Jānis Pakalns lese TV3s sportsnyheter

I stedet for Lizbovskis skal Jānis Pakalns lese TV3s sportsnyheter

by Connie Nielsen

I fremtiden vil Jānis Pakalns moderere sportsnyhetene til TV-kanalen TV3, som lørdag 18 ” informerte LETA.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Tidligere ble TV3 Sportsnyheter arrangert av mangeårig sportsskribent Lauris Lizbovskis, som avsluttet TV-karrieren med en permittering i slutten av august.

Pakalns blir med Tomas Prāmnieks og Kaspars Dvinskis, som også skal jobbe for TV3 Sport. Tidligere har Pakalns jobbet som fotball- og UFC-kommentator i TV3 Sport og kommentert direktesendingen av fotball-EM på Euro6 i sommer.

Hans forgjenger, Lizbovsky, sa til Delfi fredag ​​kveld etter å ha hørt nyhetene: «Ærlig talt, jeg vet ikke. Jeg har visst det lenge.» Lizbowski røper også at han fikk en sluttpakke: «Jeg ser ikke på TV3. TV3 betalte sluttvederlaget. Det var solid, forklarer moderatoren, som for tiden forbereder seg til flere maratonløp. Han ble lovet og betalt erstatning. Lizbowski nevner ikke høyden.

Delfi har tidligere rapportert at TV3 avsluttet sin funksjonstid med flere populære nyhetsopplesere på slutten av sommeren, inkludert Art Sku og Lauri Lizbowski, som har 25 års erfaring fra sportsjournalistikk. Begge sider forklarte hvorfor dette skjedde her.

TV3 Group er et baltisk mediekonsern, en del av Bite Group og eid av det globale kapitalforvaltningsselskapet Providence Equity Partners. I Latvia forener TV3-gruppen TV-kanalene TV3, TV6, «3+», «TV3 Life», «TV3 Mini», radiostasjonene «Star FM» og «Top Radio», videoinnholdsplattformen «TV3 Play» , portalen «se «.lv» og «Go3».

Bite Lietuva eier 100 % av Bite Lietuva, en avdeling av det internasjonale kapitalforvaltningsfirmaet Providence Equity Partners. De virkelige mottakerne av Bite Latvija er John Carl Hahn, en britisk statsborger, og Jonathan Milson Nelson, en amerikansk statsborger.

You may also like

Leave a Comment