Home » I underholdningskomplekset kastet bøffelen en mindreårig i luften: etter slaget – netter med traumer og redsel

I underholdningskomplekset kastet bøffelen en mindreårig i luften: etter slaget – netter med traumer og redsel

by Connie Nielsen

I underholdningskomplekset HBH i Žibininkai ble en liten jente bundet av en bøffel og kastet opp i luften. Moren til en to og et halvt år gammel jente vitnet om at hun og datteren, i stedet for å ha det gøy på favorittpuben hennes, hadde et skikkelig mareritt. Legene slo fast at et slikt slag mot dyret kunne ha vært dødelig for barnet. Men underholdningshendelser ser ut til å gjøre narr av hendelsen.

Jenta begynte å kveles

Det er ikke første gang at en liten jente og moren hennes besøker dyrene i landsbyen Žibininkai.

«Barnet er sosialisert, vi har kjæledyr hjemme – en hund og en katt. Hun forstår allerede hvordan hun skal håndtere dyr. Vi kom med en venninne som også var med barnet. Hvis liket hadde kameraer, ville de vært klare.» vise at vi «var sammen med barna vi sto innenfor en meter fra bøffelinnhegningen. Hvis dette ikke er en trygg avstand, la noen forklare hva sikkerhetsavstanden er. Spørsmålet er, er vi en trussel mot dyr, kan de utgjøre en trussel? være slik at bøffelen ikke kan slippe gjennom, sa Saul.

Familien falt inn i hendelsen rundt middagstid fredag. Jenta, som ble angrepet av en bøffel, måtte raskt fraktes til Klaipėda barnesykehus.

«Medics forsikret oss om at vi fortsatt er heldige. Hvis hornet hadde truffet navlen, ville jeg neppe hatt en datter i live. Det ville ha truffet innsiden av magen. Nå har han fått et stort hematom. Heldigvis er det ingen andre skader. Men ungen, «Hele helgen skrek om natten. De våknet fra søvnen og begynte å knirke og distrahere. Den største bekymringen er at ungen begynte å bli kvalt.

Spørsmålet er om vi utgjør en trussel mot dyr, eller kan de utgjøre en trussel mot dem? Hvis gjerdet er for dyr og ikke mennesker, la det stå der bøffelen ikke kan slippe gjennom.

Kvinnen frykter at jenta etter sjokket kan få langtidseffekter.

«Slike hendelser er ledsaget av stamming, epileptiske anfall. Jeg ber til Gud om at han kan unngå alt dette. Men det kan forsvinne om noen år,» argumenterte mamma.

Tilby dyrefôring?

Før de flyttet til dyreinnhegningen, skal de to mødrene og barna ha tilbudt å kjøpe grønnsaker som dyrene kunne mates med.

«Betyr dette at dette anlegget fremmer fôring av dyr? Det er ikke noe forbud noe sted. Andre strekker seg til og med inn i innhegningen og stryker dyrene, sa moren.

Moren så ingen advarsel om at disse dyrene ville bli fritatt fra fôring.

«Men vi lovet ikke engang å røre den. Det kan være at dyrene ikke ble matet om morgenen fordi de reagerte på oss umiddelbart og hadde med seg grønnsaker, husker kvinnen.

Moren forsikrer at hun forsto godt at bøffelen er et stort dyr og kan ved et uhell fange en mindreårig.

«Vi la merke til det. Spaltene i gjerdet er store. Vi sto tre meter fra gjerdet. Barnet er et barn. Jeg så at en av bøflene kom mot oss.

Bøffelinnhegningen består av tre tverrbord. Det viser seg at dette ikke er et hinder for dyret å sette hodet utenfor.

Spørsmål: Moren til den mindreårige er overbevist om at denne typen gjerde ikke kan holde et sterkt horn. Foto fra personlig arkiv

«Buffalo la hodet mot brystet hans og hornet barnet over magen hans. Sinnet er uforståelig. Takk Gud for at det var en suksess. Mamma.

Kvinnen beskrev hendelsen på et sosialt nettverk og fikk ikke bare et glimt av støtte, men også et glimt av kritikk.

«Supermødrene som erklærer at barnet ikke ble tatt vare på, var i stand til å fordype seg i situasjonen. Et dyr av denne størrelsen med hode og horn bør ikke gå gjennom innhegningen. Det ville ikke vært vår feil, det ville vært vår feil å gå inn på dets territorium hvis vi hadde stått nærmere. Det var ikke noe slikt. Jeg spurte senere på kontoret om de hadde et videokamera. Jeg trodde det ville være flott fordi alt på plata ville vise hvordan det skjedde der, sa mamma.

Uttalelsene er forferdelige

Jeg tok det skrikende barnet i armene mine og satte kursen mot parkeringsplassen. Vi inviterte leger.

The Sun mottok snart rapporter fra andre mødre som sa at de var i lignende situasjoner.

En mor sa at bøffelen hennes også prøvde å kaste barnet sitt i luften i fjor sommer. Kvinnen klarte å skape en mindreårig. Hornet etterlot imidlertid et sår på barnets kropp og skjorten ble revet.

Moren fant ut at hun hadde sett tre bøfler i innhegningen, to eldre og en yngre. Kvinnen spekulerer i at dette ikke er første gang aggresjonen blir demonstrert av en eldre mann.

En annen mor vitnet om at hun også led av dette dyret. Kvinnen sa at bøffelen som stakk ut av gjerdet ikke bare traff moren, men også definerte barna.

Kvinnen vitnet om at familiemedlemmene brått ble tatt ut.

«Ingen spurte hvorfor barna dro med klærne i stykker,» sa kvinnen.

Hun la til at datteren hennes fortsatt føler virkningene av traumet, til tross for at hun var mye eldre enn jenta på tidspunktet for hendelsen på fredag.

En annen mor vitnet om at familien hennes hadde en lignende hendelse for to uker siden.

Buffalo kunne stikke hodet gjennom innhegningen på den tiden. Et horn var bare en millimeter unna jenta, som sto lenger unna gjerdet. Et annet horn snublet bak brettet, og hindret bøffelhodet i å bevege seg.

Også på det tidspunktet led den to år gamle jenta stor frykt. Kvinnen delte et bilde med den berørte moren kort tid før angrepet. Den viser jentas ben innenfor en meter fra gjerdet.

«Det betyr at slik beskyttelse ikke er nok. Så mange hendelser med samme dyr? Så noe er virkelig galt her. Men jeg ble satt under passivt press. Jeg var ikke redd for denne tjenesten her, familien vår er» Med det har vi endelig kom tilbake til Litauen for en måned siden etter ni år med emigrasjon, og jeg hadde virkelig ikke forventet å se slike ting.

Det var mistanker

Solen lurte på om denne hendelsen ville bli tildekket.

«Vi forstår alle hvor mye penger og dating kan ha en innvirkning. Av en eller annen grunn, etter den første informasjonen, hadde politiet en oversikt over at min mor ikke har noen krav. Hvordan kunne det skje? alt i detalj, la dem sjekke og evaluere om denne dyrehagen kan motta besøkende hvis kjæledyrene utgjør en trussel mot omgivelsene deres, sa Saulė.

Bilder tatt av solen viser at et av brettene som brukes til å holde et tungt dyr, er knust.

Av en eller annen grunn, etter den første informasjonen, fant politiet opp en journal om at moren ikke hadde noen krav. Hvordan kunne det skje?

«Vi er ikke de første, ikke de eneste som knapt har lidd og vi har ikke funnet på alt.» Vi erkjenner at dyret er uskyldig. Men forretningsfolk går lenger enn det. Du må sørge for at innhegningen er en innhegning og at dyrene og alle deler av kroppen blir liggende igjen, sa moren til det lille barnet.

Etter hendelsen – le?

Foreløpig informasjon om hendelsen er samlet inn fra Palanga politikommissariat. Materialet ble imidlertid overlevert til Kretinga politikammer for etterforskning.

Nerijus Japertas, sjefen for responsavdelingen til denne kommissæren, sa at Kretinga-kommissæren hadde åpnet en etterforskning, men det var fortsatt klart hva den ville ta.

Jeg skal være veldig tydelig med deg – du burde kalle barnets rettigheter, ikke meg. La oss slutte å le av verden.

«Kanskje på grunn av omsorgssvikt fra dyrene eller kanskje på grunn av den mindreåriges skade. Det avhenger av funnene til legene, «forklarte Japert.

Lederen av underholdningskomplekset i HBH nektet å ringe journalister for å kommentere situasjonen. E-postforespørselen ble ikke besvart.

Laura Matulevičiūtė-Gudauskienė, datteren til Rada Matulevičienė, eieren av komplekset, begynte å le da hun fikk spørsmål fra journalister over telefon.

«Jeg har ingenting å kommentere. Alt har blitt gjort for å sikre at foreldre ikke passer på barna sine, dette er deres ansvar. Jeg sier deg rett – du bør nevne barnets rettigheter, ikke meg. La oss ikke le i verden,» sa L. Matulevičiūtė-Gudauskienė.

På spørsmål om hvorfor grønnsaker selges til besøkende og hvorfor dyr oppfordres til å mate fremmede, sa kvinnen ingenting.

«Nydelige dager. Lykke til,” sa L. Matulevičiūtė-Gudauskienė og la på.

Fotomontasje av Vytautas Liaudanskis

You may also like

Leave a Comment