Home » I Venezuela truer regimet opposisjonsleder Juan Guaido med fengsling

I Venezuela truer regimet opposisjonsleder Juan Guaido med fengsling

by Erlend Loe

På sitt ukentlige TV-program viste Diosdado Cabello, sosialistpartiets visepresident, ettersøkte annonser mot Juan Guaido og andre politiske motstandere av regjeringen. Plakatene svingt av Diosdado Cabello ser ut som ettersøkte plakater rett fra en Hollywood-western. Vi ser hodene til Juan Guaido og andre medlemmer av den venezuelanske opposisjonen under omtale «Søkt», » Undersøkelser «. Ordet står med store bokstaver nederst på hver plakat «Tyv».

Denne nye medieoffensiven til Diosdado Cabello er en del av et forsøk fra det sosialistiske regimet på å redde statskassen. Samtalene med opposisjonen under den norske paraplyen har stoppet opp. Med dette ønsket imidlertid regjeringen til Nicolas Maduro å få opphevet de internasjonale sanksjonene. Det er nå Juan Guaido, anerkjent av deler av det internasjonale samfunnet som Venezuelas midlertidige president, som kontrollerer venezuelanske eiendeler som er blokkert i utlandet.

Nicolas Maduro ønsker en etterforskning av Juan Guaido

Tirsdag 4. januar ba Nicolas Maduro nasjonalforsamlingen om å etterforske Juan Guaido og andre opposisjonsparlamentarikere, ifølge statsoverhodet «Kriminell tilegnelse av landets rikdom».

I sitt TV-program onsdag lovet Diosdado Cabello «Overraskelser for de som flyr videre», sier til deg selv «Overbevist om at rettferdighet vil seire».

Med RFI

SeneNews er Senegals nyhetsnettsted som omhandler politiske nyheter, forretningsnyheter, sportsnyheter og sosiale nyheter. Du finner nyhetsstrømmen vår hver dag. Også nyhetene i sanntid, følg tråden tilSportsnyheter i Senegal og over hele verden, kjendisnyheter og mote- og skjønnhetstrender, alle videoer som er lagt ut på internett om Afrika og Senegal og studentlivet. Også til stede i alle sosiale nettverk Facebook, kvitring, Youtube, Tikk takk, Instagram, … SeneNews tilbyr et bredt spekter av artikler. Du kan gjøre alt Artikkel Premium SeneNews som gjøres tilgjengelig for våre lesere. Våre mobilapplikasjoner er også tilgjengelige for gratis nedlasting på Apple butikk og videre Google playHold kontakten med Senegal og Afrika takket være alle informasjonskanalene i nyhetsmagasinet ditt på nett.

You may also like

Leave a Comment