Home » Ifølge SNCF er forretningsreisende tilbake

Ifølge SNCF er forretningsreisende tilbake

by Gunnar Garfors

SNCF anslår at den i 2023 igjen vil nå bedriftskundenivået i 2019.

Av: M.-HP

Etter en pessimistisk tale knyttet til nedgangen i forretningsreisende (de sto for 20 % av trafikken, men 40 % av omsetningen før krisen), er optimismen på sin plass! I anledning turismemessen IFTM Top Résa, holdt i Paris fra 5. til 8. oktober, ønsket Alain Krakovitch » Noen gode nyheter «. Direktøren for Voyages SNCF anslår at fagfolkene er tilbake: 60 % av dem har reist med tog siden begynnelsen av skoleåret, med spesielt interessante vekstrater på de internasjonale linjene til datterselskapene Thalys, Lyria og til og med Eurostar, han indikerer.

I følge en undersøkelse blant bedrifter bør 10 % av forretningsreisene med tog stilles i spørsmål permanent. Imidlertid anslår SNCF at den i 2023 igjen vil nå nivået for bedriftskunder i 2019. Og i midten av 2022 nivået på privatkunder. Mer optimistiske prognoser enn før sommeren. Forretningsmodellen er ennå ikke definert, gjennomsnittlig billettpris vil sannsynligvis fortsette å falle i fremtiden, enten det er på forretningsreisesiden eller på fritidssiden på grunn av lavpris- og rabattpolitikken.

Blant de nye funksjonene som tar sikte på å gjenopplive markedet, er det siden 1. september tilbudt en årlig fjernarbeidspakke, som tillater 2 til 3 returreiser per uke på TGV Inoui og Intercités i Frankrike fra mandag til torsdag (250 reiser over et år). 40 % billigere enn det klassiske årsabonnementet. SNCF er glad for å kunne fortelle at mer enn 3500 pakker allerede er kjøpt.

Selskapet har også oppgradert sitt Business Première-tilbud på Paris-Lyon-ruten, hvor konkurransen med Thello snart skal begynne. Et nytt «forretningshjørne» i Paris-Lyon togstasjonssalong reservert for hyppige reisende, ekspresstilgang, et velkomsttilbud om bord, utvidet innhold på ombordportalen og levering i stedet for kontantbestillinger er ment å overbevise reisende om at de har det bra hender. En «Premium»-kontrakt er under forberedelse for å fullføre det eksisterende tilbudet, samt tilbud om større rabatter for å beholde selskaper som også tilbys CSR-støtte, for eksempel gjennom individuell beregning av deres karbonfotavtrykk.

Denne artikkelen er hentet fra Utgave 3854 av La Vie du Rail.

Flere jernbanenyheter og filer i La Vie du Rail Papir- eller nettversjon !


You may also like

Leave a Comment