Home » Ikonisk litauisk skjelett-T-skjorte kommer til live – Respublika.lt

Ikonisk litauisk skjelett-T-skjorte kommer til live – Respublika.lt

by Erlend Loe

En spesiell samling av fantrøyer ble laget for å feire 100-årsjubileet for litauisk basketball og for å minnes 30-årsjubileet for OL i Barcelona. Den var inspirert av antrekket til det litauiske bronselaget fra 1992 med et skjelett i lommen. Basketballspillerne våre hadde allerede på seg disse T-skjortene under medaljeseremonien.


×

1 bilde

Den ikoniske litauiske skjelett-t-skjorten kommer til liv. Melding på bilde

I 1992 manglet det litauiske basketlaget for menn, som hadde gjenvunnet sin uavhengighet, midler til å reise til Spania for OL. Litauerne fikk hjelp av det legendariske rockebandet The Grateful Dead, amerikanerne designet og presenterte en T-skjorte med skjelett til kurven på støttekonserten.

«Da jeg spilte for Golden State Warriors, skapte lageier Jimas Fitzgerald designet for denne ikoniske trøya med hjelp av sønnens venn som reiste med The Greatful Dead,» delte den legendariske litauiske basketballspilleren Šarūnas Marčiulionis minnene sine. Jeg fløy også disse t-skjortene til Litauen i kofferten min, og på grunn av den sene formelle slitasjen ga jeg disse t-skjortene til lagkameratene mine – vi likte dem veldig godt. LKF) Attribute Store presenterer tre kategorier av fan-t-skjorter.

«Vi har gitt ut vanlige, spesielle og begrensede kolleksjoner. Alle er dekorert med ikoniske skjeletter malt av Vladislav Laksh. Denne artisten fra Latvia understreker stadig at han ser på basketballspillere som superhelter, sa butikksjef Dominykas Kerevičius til t-skjorteeieren og sitatet eller ønsket hans.

Alle skjorter i Century-kolleksjonen er 100 % bomull og håndfarget. T-skjorten kan kjøpes på butikkens nettside eller i den offisielle butikken til det litauiske basketballaget i Kaunas (11 Santakos St. Åpningstider: IV 10.00-17.00 12.00-13.00).

Avisabonnement på nett


Uenig – la oss diskutere!

Ikke bekymre deg for kommentatorer, men kommentarer som inneholder banneord vil automatisk bli fjernet uten unnskyldninger.

Respublika.lt forbeholder seg retten til å fjerne ukulturerte kommentarer som er erfarne, off-topic, signert på vegne av noen andre, bryter loven, fremmer spam eller oppfordrer til kriminalitet. Hvis du oppfordrer til vold, rasemessig, nasjonalt, religiøst eller annet hat, kan ordene dine bli en okse på flere tonn ved retur – vi vil gi dine data til de litauiske spesialtjenestene på forespørsel.

You may also like

Leave a Comment