Home » Informasjon om FIFA 22 har blitt lekket: Dette er hva vi oppdaget | teknologi

Informasjon om FIFA 22 har blitt lekket: Dette er hva vi oppdaget | teknologi

by Thure Lindhardt

Eredivisie tok slutt langt og bredt og det nederlandske landslaget ble eliminert fra EM. Så vi må være der på FIFA-kampene for å opprettholde våre fotballegenskaper. Den nyeste delen kommer til høsten og mange rykter har allerede dukket opp.
Den største nyheten for Orange-fans er at en rekke nederlandske spillere kan legges til som ikoner. Dette er legendariske spillere fra fortiden som du kan bruke i Ultimate Team-modus, hvor du bygger ditt eget lag ved å kjøpe pakker med tilfeldige spillere.

Tidligere har en liste over mulige nye ikoner gått rundt, som inkluderte navnene til Robin van Persie, Jaap Stam og Wesley Sneijder. De står sammen med legender fra utlandet som Iker Casillas og Gabriel Batistuta. Alle disse spillerne ble nylig lagt til et FIFA-mobilspill kun tilgjengelig i asiatiske land.

Spillmekanikk i FIFA 22

Forrige uke var en lukket beta online i en begrenset periode, en versjon som vil bli åpnet for et begrenset antall personer for å teste spillet. Mye informasjon har lekket ut fra dette, men husk alltid at dette ikke er den endelige versjonen av spillet og at ting fortsatt kan endres.

For eksempel var det snakk om ny spillmekanikk i FIFA 22. Det skal være lettere å bytte til riktig spiller når du ikke er på ballen. Dette melder FIFA Insider @KingLangpard på Twitter. Det ville også vært vanskeligere å utøve press med en andre forsvarer. I tidligere utgaver var det å forsvare løpelinjene selv og holde nede en knapp en god taktikk for å kjøre en datastyrt forsvarer inn på ballen. Ifølge ryktene skal dette kun være mulig i noen få sekunder.


statistikk

Det er gode nyheter for statistikkentusiaster. FIFA 22 vil sannsynligvis legge til to svært etterlengtede beregninger til spillet. Det første er et heat map som lar deg se hvor spillerne dine har gått mye rundt på banen.

Den andre er «forventede mål». Denne funksjonen tildeler en viss sannsynlighet til skuddene dine og legger dem sammen. Et skudd fra langt hold har en liten sjanse til å komme inn, mens en straffe har stor sjanse. På slutten av spillet vil du se om du «fortjener» å vinne mot motstanderen din. Ballen er alltid rund.

FIFA 22 på Xbox Series X og PlayStation 5

I år vil det nye spillet vises for første gang direkte på den nyeste generasjonen av konsoller, Xbox Series X og PlayStation 5. I fjor ble det kun gitt ut en oppdatering for dette.

I tillegg til finere grafikk og en skarpere oppløsning, skal denne neste generasjonsversjonen vise 120 bilder per sekund, noe som sørger for at handlingen på skjermen din er veldig flytende. Du må ha en skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120Hz og det er det ikke alle som har.


Små fakta

Så er det mange små rykter, som nye treningsdresser til spillerne. Før kampen hadde de snart på seg treningsdressene til klubben eller landet deres.

For første gang ville en kommentator også bli lagt til spillet. Eks-fotballspilleren og analytikeren Alex Scott kan være en av stemmene som kommenterer handlingen. I hvert fall hvis du ikke hører på den nederlandske versjonen.

På ett lite område er FIFA 22 mindre komplett enn forgjengeren. Atalantas offisielle navn og logo vil mangle. Den italienske klubben har signert en eksklusiv avtale med Konami-konkurrenten PES 2022. Dette skjedde også tidligere hos Juventus, som heter Piemonte Calcio i FIFA.

Kan vises i september eller oktober

Det viktigste spørsmålet er selvfølgelig: når kommer spillet? Dessverre er ingenting kjent om dette ennå. Tidligere utgaver kom alltid ut rundt slutten av september eller begynnelsen av oktober, så det er en god sjanse for at de kommer ut igjen i år.

Den amerikanske utgiveren Electronic Arts vil sende EA Play live-stream 22. juli med ytterligere informasjon om alle de kommende titlene. FIFA 22 vil da sannsynligvis bli fullstendig avslørt, og vi får også vite når spillet kommer i butikkene.


You may also like

Leave a Comment