Home » Ingen endringer i toppen av NATO? Alliansen ønsker fortsatt Stoltenberg / Briefing fra Europa – EURACTIV.pl

Ingen endringer i toppen av NATO? Alliansen ønsker fortsatt Stoltenberg / Briefing fra Europa – EURACTIV.pl

by Gabriel Scott

Jens Stoltenbergs periode som NATO-sjef har blitt forlenget flere ganger, men ifølge norske medier vil landets tidligere statsminister trolig forbli ved roret i alliansen. Dette vil vi skrive om blant annet i orienteringen fra Europa torsdag

OSLO

Men fortsatt Stoltenberg? To fireårsperioder Jens Stoltenberg Hans periode som NATOs generalsekretær er allerede utløpt, men nordmannen sitter igjen. På grunn av flere sikkerhetskriser ble funksjonstiden hans forlenget flere ganger. Ifølge norske medier vil dette skje igjen.

(Anna Wolska | EURACTIV.pl)

BERLIN

Tyskland kan betale mer. Ifølge den tyske finansministeren Christian Lindner Selv om hun kategorisk utelukket en tilleggsbetaling til EU-budsjettet, grep kansleren inn og uttalte at dette trinnet fortsatt ble undersøkt.

HELT ARTIKKEL UNDER

(Kjeld Neubert | EURACTIV.de | Oversettelse av Krzysztof Ryncarz)

Tyskland vurderer større bidrag til EU-budsjettet

Etter at forbundsfinansminister Christian Lindner kategorisk utelukket et tilleggsbidrag til EU-budsjettet, grep kansleren inn og forklarte at trinnet fortsatt var til vurdering.

PARIS

Opptøyer etter drapet på en tenåring. president Emmanuel Macron i går ba om ro etter døden til en 17-åring som ble skutt av en politimann. Dette førte til sammenstøt mellom publikum og politiet, som resulterte i dusinvis av arrestasjoner.

HELT ARTIKKEL UNDER

(Davide Basso | EurActiv.fr | Oversettelse av Kinga Wysocka)

WIEN

Vil Østerrike endelig få slutt på korrupsjonen? En østerriksk parlamentarisk komité diskuterte nye antikorrupsjonslover i går. De siste årene førte korrupsjonsskandaler til at koalisjonsregjeringen av kristelige demokrater og libertarianere mislyktes og at den tidligere populære kansleren gikk av. Sebastian Kurz.

HELT ARTIKKEL UNDER

(Chiara Swaton | EURACTIV.de | Oversettelse av Aleksandra Krzysztoszek)

VILNIUS

Kjære hjelp. Den litauiske presidenten kunngjorde at landet hans ville kjøpe to NASAMS luftvernsystemer for Ukraina. I mellomtiden fortsetter Russland å skyte missiler mot sivile mål i ukrainske byer.

HELT ARTIKKEL UNDER

(Anna Wolska | EURACTIV.pl)

You may also like

Leave a Comment